Grimstad Adressetidende

Fikk medalje for Vm-innsatsen

Til tross for startprobl­emer er Lene Beisland fornøyd med innsatsen i VM i innendørs roing, og Leif Gunleifsen var ikke langt fra femteplass­en.

- Anne Skifjeld red@gat.no

Lene Beisland var først ute i ilden da VM i innendørs roing nylig ble arrangert. Kjente og kjaere hadde møtt opp for å heie Leif Gunleifsen og henne fram da de skulle ro hvert sitt heat. – Hva skjer? utbryter Beisland i det hun begynner å ro. Noen har tjuvstarte­t, som gjør at de må starte løpet på nytt. Beisland blir forvirret og taper noen sekunder på å hente seg inn igjen. Til tross for den dårlige starten ror Beisland seg inn til en sjuendepla­ss i sitt aller første verdensmes­terskap i 2000 meter for kvinneklas­sen alder 40–49. – Så gøy, roper Lene i det hun har rodd ferdig.

Gleder seg til neste gang

Beisland er fornøyd med innsatsen i sitt aller første VM, selv om starten kunne vaert bedre. – Det var utrolig gøy å få vaere med, også hjalp det veldig å ha med seg en heiagjeng som motiverte, forteller Beisland. Hun har allerede begynt å se fram mot neste års mesterskap. – Selv om det var tungt, gleder jeg meg til å gjøre det igjen. Det blir Tyskland til neste år, vi må begynne å trene mot det, sier Beisland til Adressa.

Sekunder som skiller

Leif Gunleifsen er nestemann ut. Han ror rolig og kontroller­t gjennom hele rittet, og ender på en god sjetteplas­s i 2000 meter for menn alder 50–55. – Det var tungt, uttrykker han i det han også har fullført sin roing. Det er kun litt over 10 sekunder mellom Gunleifsen og førsteplas­sen, og under to sekunder opp til femteplass­en, han er likevel ikke helt fornøyd med resultatet. – Tiden ble sånn tålig grei, men det var ikke noe mer å hente. Jeg visste at det ikke kom til å bli noe bedre enn femteplass i år, sier Gunleifsen. Han vet likevel at han gjorde sitt ytterste. – Jeg kom i den sonen jeg skulle, men beina holdt ikke helt inn, de siste 150 meterne var det helt streik, forteller Gunleifsen. Til lørdag skal Gunleifsen ut i ilden igjen, denne gang i 60 minutter roing fri alder.

 ??  ??
 ?? BEGGE FOTO: ANNE SKIFJELD ?? FORNØYDE: Lene Beisland og Leif Gunleifsen deltok i VM i innendørs roing 2021.
BEGGE FOTO: ANNE SKIFJELD FORNØYDE: Lene Beisland og Leif Gunleifsen deltok i VM i innendørs roing 2021.
 ??  ?? MEDALJE: Som belønning fikk Lene Beisland både bukett og medalje av heiagjenge­n.
MEDALJE: Som belønning fikk Lene Beisland både bukett og medalje av heiagjenge­n.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway