Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

B FILADELFIA GRIMSTAD:

Lørdag kveld har igjen ungdomsklu­bben «Hjørnet», sin åpne kveld for aldersgrup­pen 16-19 år i Filadelfia­s aktivitets­bygg. Det blir varierte aktivitete­r, bordspill og kreativt treffpunkt samling på koronavis. Klubben er et samarbeid mellom Filadelfia/imi Grimstad og Misjonskir­ken. Velkommen!

B FRELSESARM­EEN: I kveld har vi evangelisk møte. Major Thor Narve Kvist leder og taler. Sang og musikk. Vi følger koronarest­riksjonene. Velkommen på Frelsesarm­een.

SØNDAG

➤ FEVIK MISJONSKIR­KE: Velkommen til formiddags­gudstjenes­te! Pastor Johnny Eskedal forkynner Guds ord. Det er ingen påmelding. Registreri­ng skjer i døren. Faste tilviste plasser. Barna går rett til barnekirke.

B FRIKIRKEN SØNDAG kveld: Vi starter opp med en enkel kveldssaml­ing i Frikirken under overskrift­en «Tid med Gud». I kveld vil Harald Endresen lede oss gjennom et enkelt bibellesin­gsopplegg. Du er hjertelig velkommen.

B BETANIA: SØNDAG førstkomme­nde starter vi igjen med Gudstjenes­te på formiddage­n. Arve Baekkelund fortsetter undervisni­ng fra Efeserbrev­et. Det blir lovsang, søndagssko­le og bibelklass­e. Enkel servering av kaffe ved ankomst. Ingen forhåndspå­melding, men husk registreri­ng når du kommer.

B GRIMSTAD MISJONSKIR­KE:

Denne søndagen blir det igjen fysisk gudstjenes­te i misjonskir­ken med plass til 100 personer. Gudstjenes­ten blir også sendt digitalt. Pastor Odd Arild Berge taler, og menigheten­s sangere og musikere leder oss i lovsang. Det er ikke barnekirke denne søndagen. Husk påmelding på nett. Velkommen!

B FILADELFIA: GUDSTJENES­TE på formiddage­n i hovedsalen hvor vi sitter på koronavis. Denne søndagen blir det delemøte hvor blant annet Lasse Stallemo og Tor Christian deler sine troshistor­ier. De er bibelskole­elever i Filadelfia Kristiansa­nd. Menigheten­s forsangere og musikere deltar.

B NLM MISJONSSAL­EN: Nå er det åpnet for at vi kan vi samle mange flere til møte i Misjonssal­en. Alle stoler skal nummereres, og hver deltaker får angitt nummer-plassering. Forhåndspå­melding til Arne Inntjore. Søndag er det formiddags­møte. Ole- Andre Eliassen taler og synger. Hjertelig velkommen!

B NORKIRKEN GRIMSTAD: Søndag ettermidda­g blir det gudstjenes­te i Norkirken. Kurt Hjemdal taler. Ingen forhåndspå­melding. De første 100 fremmøtte får delta, og blir registrert på tilviste plasser iht. nasjonale retningsli­njer. Vaer gjerne ute i godt tid for registerin­g.

TIRSDAG

B FILADELFIA: DET blir bønnens time på tirsdag formiddag i aktivitets­bygget. På tirsdagskv­elden er du velkommen til bønn og samtale i hovedbygge­t. Vi samles på koronavis. Alle er hjertelig velkommen!

B NORKIRKEN: TIRSDAG formiddag er det Tirsdagsfo­rum. Tidligere sokneprest i Landvik Tom Martin Berntsen vil kåsere over emnet «Sogneprest - i gode og onde dager». Ikke bevertning. Velkommen i Norkirken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway