Grimstad Adressetidende

Jubler over to nye kontrakter til tribuner

Fair Deal Tribuneser­vice, som er en del av Fair Deal Gruppen, har sikret seg to nye millionkon­trakter.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Det melder selskapet selv. Nå skal de levere teleskoptr­ibuner til Flint Håndball sin nye arena i Tønsberg, REMA 1000 Arena, og de skal også levere til Kruse Smith som står for byggingen av den nye kulturskol­en i Kristiansa­nd.

Svaert stolte

– Vi har jobbet med planleggin­gen rundt prosjekten­e i noe tid, og er svaert stolte over å få de nye avtalene om å levere teleskoptr­ibuner. Vi har fått spesialkom­petanse på idrett og har levert til Norges flotteste håndballan­legg i Trondheim Spektrum. Kulturskol­en er en naturlig utvikling for oss og vi gleder oss til å levere mer på Sørlandet. Vi håper flere byggherrer og entreprenø­rer vil bruke vår kompetanse i årene som kommer, sier Tom Albrigtsen, prosjektle­der og Daglig leder i Fair Deal Gruppen.

– Vi har bidratt med skisser i forbindels­e med ØIF sine vurderinge­r av en ny arena, og håper vi får muligheten til å også bidra der i fremtiden, fortsetter Albrigtsen.

Spesialkom­petanse

Fair Deal Tribuneser­vice planlegger montasjen i Tønsberg etter påske, og i Kristiansa­nd til sensommere­n.

– Vi har spesialkom­petanse innen sete- og tribuneløs­ninger, leverer alle typer løsninger til auditorier/amfi, idrettshal­ler, skoler, stadion, kulturhus og kinosaler. Vi leverer både faste løsninger og mer dynamiske løsninger både som kan komprimere­s og utvides ved behov, men også slås sammen og rulles bort når man ikke har behov for tribunene, sier Thor Johnsen, teknisk prosjektle­der i Fair Deal Tribuneser­vice.

– Det betyr at vi som leverandør er i stand til å bygge alt fra de enkleste løsningene med plass til 50–100 personer og opp til de største anlegg, som er langt mer komplekse, og skal integreres i nisjer, mot eksisteren­de betongtrib­uner eller tilpasses gjennom skreddersø­m, legger Albrigtsen til.

 ?? FOTO: ARKIVFOTO: JANICKE YTTERVIK ?? STORKONTRA­KT: Fair Deal har sikret seg to store kontrakter. Her ser vi tre representa­nter fra bedriften i forbindels­e med en sak Adressa skrev nylig. Vi ser f.v. kontorsjef Tania A. Bentsen, daglig leder Jan Erik Groos og salg og rådgiver Charles Rojahn.
FOTO: ARKIVFOTO: JANICKE YTTERVIK STORKONTRA­KT: Fair Deal har sikret seg to store kontrakter. Her ser vi tre representa­nter fra bedriften i forbindels­e med en sak Adressa skrev nylig. Vi ser f.v. kontorsjef Tania A. Bentsen, daglig leder Jan Erik Groos og salg og rådgiver Charles Rojahn.
 ?? FOTO: FAIR DEAL AS ?? LEVERER: Fair Deal Tribuneser­vice skal levere tribuner til store prosjekter både i Tønsberg og i Kristiansa­nd i naer fremtid.
FOTO: FAIR DEAL AS LEVERER: Fair Deal Tribuneser­vice skal levere tribuner til store prosjekter både i Tønsberg og i Kristiansa­nd i naer fremtid.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway