Grimstad Adressetidende

Markerte jubileet med mange hundre lokaloppgj­ør

Jerv er 100 år, og som en del av feiringen inviterte barneog ungdomsavd­elingen til klubben til fotballtur­nering på kunstgress­et.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Og vakrere feiring kan det vel ikke bli, når 75 fotballag bestående av unge, fremadstor­mende spillere født i perioden 2008–2014 viste ekte idrettsgle­de ute på gresset, noe de gjorde både lørdag og søndag.

– Det har vaert en veldig vellykket helg, med fotball to dager til ende. Da vi begynte å prate om 100-årsmarkeri­ngen syns vi det var en god idé å invitere til fotballtur­nering. Det er lenge siden vi har hatt det her i Jerv, men det har vaert svaert vellykket. Folk er kjempeforn­øyde, sier leder i barne- og ungdomsavd­elingen til klubben, Svein Roger Egge. Koronaen til tross, så har altså Jerv klart å lage en turnering for mange hundre barn. De delte de ulike årskullene inn i forskjelli­ge tidspunkte­r, slik at noen spilte turnering tidlig på dagen lørdag, noen sent, og på samme måte gjorde de det på søndag da de eldste årskullene var i gang. – Det har fungert veldig greit, sier Egge, som kan fortelle at lagene som har vaert på Levermyr kommer fra distriktet, fra Grimstad, Arendal, Froland og Lillesand blant annet. Jerv hadde selv med rundt 15 lag, 2–3 lag per årskull.

– Og selv om vi måtte tåle noen timer med mye regn på lørdagen, så har det vaert mye bedre vaer enn det som var spådd, så folk er fornøyde både med det, med kampene, opplegget, kiosken, ja hele arrangemen­tet. Vi har ikke arrangert turnering her på 15– 20 år, men nå lurer vi litt på om vi må gjøre dette om til en årlig tradisjon, sier Egge.

Fornøyde spillere

To av spillerne som var i aksjon i helgen var kompisene Lukas Torjussen (11) og Kristian Fjaerestad Bjerkås (11). – Det er litt rart å tenke på at Jerv er 100 år, men det har vaert gøy med denne turneringe­n, sier de to. De har ikke spilt på samme lag, men begge har vaert med og

både vunnet og tapt denne helga.

– Det har gått ganske greit, noen av de vi møtte var veldig gode motstander­e, sier guttene som begge har spilt fotball på Jerv i fem år.

– Hva har dere gjort ellers da?

– Vi har vaert i kiosken og spist hamburger, pølse, slush, brus, popkorn og vafler, sier de i munnen på hverandre.

 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? Iver: Express-spilleren Johannes Taule Norbom og Jervs Paul Gellein kjemper om ballen.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD Iver: Express-spilleren Johannes Taule Norbom og Jervs Paul Gellein kjemper om ballen.
 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? Grillmeste­re: Bernt Viggo Matheussen og Hans Tveitereid hadde full kontroll på grillen.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD Grillmeste­re: Bernt Viggo Matheussen og Hans Tveitereid hadde full kontroll på grillen.
 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? Keeper: Express-keeper Kenneth Gryting Øygarden er svaert konsentrer­t på utsparket.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD Keeper: Express-keeper Kenneth Gryting Øygarden er svaert konsentrer­t på utsparket.
 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? Fornøyde: Lukas Torjussen (11) og Kristian Fjaerestad Bjerkås (11) koste seg på fotballtur­nering.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD Fornøyde: Lukas Torjussen (11) og Kristian Fjaerestad Bjerkås (11) koste seg på fotballtur­nering.
 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? Dueller: Det var mange tøffe dueller. Her ser vi spillere fra Imås og Hisøy.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD Dueller: Det var mange tøffe dueller. Her ser vi spillere fra Imås og Hisøy.
 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? Vellykket: Svein Roger Egge kan fortelle at turneringe­n har vaert svaert vellykket, tross litt regnvaer innimellom.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD Vellykket: Svein Roger Egge kan fortelle at turneringe­n har vaert svaert vellykket, tross litt regnvaer innimellom.
 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? Lokaloppgj­ør: Jerv og Express har spilt mange spennende lokaloppgj­ør mot hverandre i årenes løp. I denne kampen med spillere født i 2009 endte det uavgjort 0–0.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD Lokaloppgj­ør: Jerv og Express har spilt mange spennende lokaloppgj­ør mot hverandre i årenes løp. I denne kampen med spillere født i 2009 endte det uavgjort 0–0.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway