Grimstad Adressetidende

Sjelden eiendom til 15 mill.

Sjelden eiendom på Fevik har en prisantydn­ing på 15 millioner kroner.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Eiendommen, som har adresse Stangholmv­eien 21, inneholder blant annet en 10 mål stor tomt, basseng, havutsikt, strandlinj­e og båtplass. Selve huset er bygd i 1979, har et bruksareal på 261 kvadratmet­er, og går over to etasjer. Det inneholder seks soverom, to stuer, bad, vaskerom, wc og boder. Eiendommen har fått en prisantydn­ing på 15 millioner kroner. Det er Stian Larsen i EiendomsMe­gler1 som har fått jobben med å selge eiendommen.

Sjelden vare

– Dette er en rå eiendom, den er helt unik, og har en veldig privat beliggenhe­t. Det er en stor tomt her på ti mål, og eiendommen ligger helt for seg selv i et uregulert område, med en helt fantastisk utsikt mot havet, forteller eiendomsme­gleren. – Det er svaert sjelden det selges eiendommer som dette. Det er vanskelig å få tak i så store utsiktseie­ndommer i så private omgivelser, så dette her er helt unikt i markedet, mener Larsen. I tillegg til at eiendommen er stor, så følger det også med rettighete­r til eiendommen, som begrenser utvikling i et 7,5 mål stort naboområde rett ved siden av eiendommen. – Her kan man ikke endre eller utvikle, om det ikke er samtykke fra eieren i Stangholmv­eien 21. Dette sikrer at man bevarer uttrykket i området og er en trygghet for ny eier.

Moderniser­ing

Selve huset på eiendommen er som sagt bygd i 1979, så Stian Larsen sier at de interesser­te som allerede har meldt seg, antyder at de ønsker å gjøre noen endringer på bygningen om det er de som overtar. – Huset er i god stand, men tilbakemel­dingene fra de som har vist sin interesse går på at de ønsker å sette sitt eget preg på huset, og at de vil moderniser­e det. Men jevnt over så er huset her vurdert til å vaere i veldig god stand, sier han. – Hva ønsker potensiell­e kjøpere å bruke de ti målene til? – Det må vaere litt opp til den nye eieren å vurdere når den tid kommer, men boligen ligger i et uregulert område, og det er jo noe av det de potensiell­e eierne setter pris på, sier megleren.

Ingen boplikt

Boligen ble lagt ut for salg mandag, og allerede nå er det flere som har vaert på visning, og det er flere som har meldt sin interesse. Fellesvisn­ingen, som man må melde seg på til, er onsdag i neste uke. – De som har vist sin interesse er både folk fra lokalområd­et her, og det er folk som kommer langveisfr­a. Det er ikke boplikt i Grimstad, så det er helt klart folk her som også ser på dette som en potensiell fritidsbol­ig. Her er det mulig å bo, og det er mulig å ha det som sekundaerb­olig, sier Stian Larsen. – Prisantydn­ing er satt til 15 millioner kroner. Tror du den vil gå for mer? – Det vil tiden vise. Dette er på et vis en litt uprøvd eiendom i markedet, da den er så sjelden som den er. Markedet vil svare på om prisantydn­ing er riktig, men mangelvare­n på eiendommer som dette gjør jo at den ligger i nettopp den prisklasse­n den gjør. – Kan du si noe om hvorfor dagens eier vil selge denne eiendommen? – Eieren i dag har eid eiendommen siden tidlig på 80-tallet, og alt kommer til en ende. Nå var det rett og slett riktig tidspunkt for eier til å selge, og til å gi denne unike eiendommen videre til andre som har anledning og mulighet til å ta vare på den.

 ?? FOTO: BOLIGFOTO AGDER ?? STORT: Huset har et bruksareal på hele 261 kvadratmet­er, tomta er på ti mål.
FOTO: BOLIGFOTO AGDER STORT: Huset har et bruksareal på hele 261 kvadratmet­er, tomta er på ti mål.
 ?? FOTO: BOLIGFOTO AGDER ?? GREI UTSIKT: Eiendommen byr på både stor tomt, basseng, havutsikt, strandlinj­e og båtplass.
FOTO: BOLIGFOTO AGDER GREI UTSIKT: Eiendommen byr på både stor tomt, basseng, havutsikt, strandlinj­e og båtplass.
 ?? FOTO: ANNA TORP KVASJORD ?? SELGER: Stian Larsen har fått oppdraget av å selge Stangholmv­eien 21. Han sier at det er svaert sjeldent at man får slike salgsobjek­ter.
FOTO: ANNA TORP KVASJORD SELGER: Stian Larsen har fått oppdraget av å selge Stangholmv­eien 21. Han sier at det er svaert sjeldent at man får slike salgsobjek­ter.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway