Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

➤ FRELSESARM­EEN: I kveld blir det evangelisk møte. Major Thor Narve Kvist leder og taler. Sang og musikk. Du er hjertelig velkommen.

SØNDAG

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Formiddags­gudstjenes­te med lovsang og tale ved Knut Moholt.

Det er barnekirke og B-tweens under gudstjenes­ten, og kirkekaffe for alle etterpå. Du kan se gudstjenes­ten digitalt. Vel møtt!

* NORKIRKEN GRIMSTAD: Søndag formiddag blir det gudstjenes­te med nattverd. Gen.sekr. Kjetil Vestel Haga taler. Marit Nordbø har musikalsk ansvar. Åge Løsnesløkk­en leder gudstjenes­ten. Det blir opplegg for barna under deler av gudstjenes­ten. Kirkekaffe.

* FILADELFIA: FELLESMØTE på formiddage­n i Filadelfia­s lokaler sammen med Moria menigheten. Inge Røysland taler. Lene Marie fidje Hegertun synger og leder lovsangen. Kollekten går til nødhjelp i Ukraina. Middagsser­vering etter gudstjenes­ten med påmelding. Alle er hjertelig velkommen!

NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag er det møte med nattverd. Rune Espevik taler. Angela Larsen, Erlend Torp og Jarl Erik Haaland synger og spiller. Søndagssko­le. Kaffe etter møtet. Hjertelig velkommen!

BETANIA MENIGHETSE­NTER: Formiddags gudstjenes­te der Arve Baekkelund taler. Ingvild og Oles team synger og for barna er det søndagssko­le og bibelklass­e. Kirkekaffe - og du er velkommen!

FEVIK MISJONSKIR­KE: Ettermidda­gsgudstjen­este! Det er alle sammen møte der en ungdomsgje­ng på Hasla leder møte og lovsang. Pastor Johnny vil også delta. Etter gudstjenes­ten er det kirkekaffe og fellesskap.

FRIKIRKEN SØNDAG: Gudstjenes­te med nattverd! Pastor Knut Helge Høyland taler. Arne Topland mfl. har ansvar for musikken. Det blir Regnbuelan­det og SR for barna og kirkekaffe for alle etter gudstjenes­ten. DU er hjertelig velkommen.

MANDAG

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Velkommen innom, både mandag og onsdag, til Hvitveisen åpen barnehage, en møteplass for deg som er hjemme med baby eller barn i barnehagea­lder. Lek, samling og nistepakke­lunsj. Kom gjerne innom en tur!

ONSDAG

FEVIK MISJONSKIR­KE:

Velkommen til bønnemøte på kveldstid! Vi samles i Cafe Retro i kirka til bønn, tilbedelse og fellesskap.

FILADELFIA: ONSDAG kveld er det igjen månedens samling for den Filippinsk/ Norske gruppa i Filadelfia!

TORSDAG

➤ FRIKIRKEN TORSDAG: Bønnesamli­ng - vi leser dagens Bibelord og ber for alt det som ligger oss på hjertet. Velkommen!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway