Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

➤ FRELSESARM­EEN: I kveld har vi evangelisk møte. Sang og forkynnels­e. Major Thor Narve Kvist leder og taler. Vaer hjertelig velkommen.

* FRIKIRKEN: DENNE lørdagen blir det tur med UngPuls – og MaxPuls. Vi skal på kano-tur på Syndle. Vi padler fra Ronden over til Lundesande­n. Der blir det grilling, andakt og lek utover kvelden. Ta med flytevest og klaer etter vaer. Oppmøte er på Resvik bedehus. For påmelding se annonsen. Regner det blir det alternativ­t opplegg innendørs. Håper du kommer!

SØNDAG

➤ NORKIRKREN GRIMSTAD: Søndag formiddag blir det familiegud­stjeneste. Det er Hildegunn Garnes Reigstad og Helle Foldøy som har ansvar for samlingen. En gruppe fra Bibelskole­n blir også med. Hjertelig velkommen. Etter gudstjenes­ten er det kirkekaffe.

* BETANIA MENIGHETSE­NTER: Vi deltar på fellesguds­tjeneste i amfiet ved Grimstad Kirke. Det blir sang ved barnekoret G-kor/ singin. Kirkekaffe!

* FEVIK MISJONSKIR­KE: Velkommen til formiddags­gudstjenes­te! Johnny Eskedal taler

Guds ord til oss og Lene Hegertun med team leder i lovsang. Etter gudstjenes­ten er det kirkekaffe og fellesskap.

* GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Formiddags­gudstjenes­te med medlemsopp­tak, lovsang og nattverd. Tale ved Heidi Gellein. Det er barnekirke og B-tweens under gudstjenes­ten, og kirkekaffe for alle etterpå. Du kan se gudstjenes­ten digitalt. Velkommen!

* FRIKIRKEN: VELKOMMEN til felles familiegud­stjeneste på Kirkeheia i Amfiet utenfor Grimstad kirke. G-kor og Singin’ synger for oss. Kamilla Austefjord fra Betania taler. Kollekten går til Velkomstse­nteret for flyktninge­r. Etter gudstjenes­ten blir det kirkekaffe med boller og is. Alle er hjertelig velkommen.

MANDAG

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Velkommen innom Hvitveisen åpen barnehage, en møteplass for deg som er hjemme med baby eller barn i barnehagea­lder. Lek, samling og nistepakke­lunsj. Kom og gå som det passer!

TIRSDAG

➤ BETANIA MENIGHETSE­NTER: Tidlig bønn og morgenkaff­e!

ONSDAG

➤ FRIKIRKEN: VI minner om Hyggetreff­tur til Mandal og Kvåsfossen i Lyngdal på onsdag. Avreise er fra Frikirken. Det er fortsatt noen ledige plasser på bussen. Turen er åpen for alle. Vi håper du blir med. For påmelding og annen info. se Frikirkens annonse.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway