Grimstad Adressetidende

BURSDAGSBA­RNA

-

4 år Hurra for Tobias

Gratulerer med 4 årsdagen din, Tobias. Hilsen mamma, pappa og Teodor

8 år Mina Alette Wilhelmsen

Gratulerer så masse med 8 års dagen, kjaere skjønne Mina Alette vår. Du er ei nydelig jente, som vi er veldig glad i. Håper du får en fantastisk fødselsdag. Vi gleder oss til å feire deg. Stor bursdagskl­em fra tante Anette, farmor og farfar.

1 år Jonas Stiansen

Vi vil sende en forsinket bursdagshi­lsen til vår gode gutt Jonas Stiansen, som fylte 1 år 5. mars. Du er en skikkelig godgutt som vi alle er så glad i. Familien gratulerer.

8 år Henri Bjerk

Fotballgut­ten vår Henri Bjerk fyller 8 år 8. mars. Mange gratulasjo­nsklemmer fra mormor og bestefar.

8 år Hurra for lillebror

Verdens beste og kuleste lillebror Henri Bjerk blir 8 år 8. mars. Du er med oss på alt- flink og tøff i all slags sport! Gratulasjo­nsklemmer i fleng fra fanklubben din Amalie, Oline, Samuel, mamma, pappa og dine firbente venner.

9 år Hurra for Sigurd!

Vår morsomme, lure og kreative Sigurd Nodeland Frøysnes er 9 år den 8.mars. Hipp hipp hurra for deg! Vi er så veldig glade i deg, og gleder oss til fest. Mange klemmer fra Simba, Magne, Mamma og Pappa

10 år Kjaere Lilli

Gratulerer så mye med 10 års dagen. Vi ønsker deg en topp dag godjenta vår. Klem fra far og mor+ alle i familien.

8 år Sander Øvland Røyneland

Gratulerer med 8-årsdagen 8. mars, Sander!

Vi digger deg; du er en super storebror og flott fetter. Tanter, onkler og besteforel­dre og hele storfamili­en din sender deg gratulasjo­ner i fleng!! Ønsker deg en flott bursdag!!

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway