Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

SØNDAG

➤ NORKIRKEN GRIMSTAD:

Søndag formiddag blir det gudstjenes­te med nattverd. Åge Løsnesløkk­en taler. Marianne Rindli har musikalsk ansvar. Det er opplegg for barna under deler av gudstjenes­ten. Kirkekaffe. Etter gudstjenes­ten er det Sosial søndag.

➤ NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag er det møte for hele familien. Anne Gro Holthe har andakt. Kaffe etter møtet. Hjertelig velkommen.

➤ RESVIK NORMISJON har møte søndag formiddag. Tale av Arne Inge Vårlandsmy­r. Sang av Bente og Hildegunn. Anl. til å dele med hverandre. Kollekt – kaffe -kake. Hjertelig velkommen.

➤ FILADELFIA: PÅ gudstjenes­ten søndag formiddag taler David Jensen. Lovsangste­amet deltar. Nattverd. Det blir kirkekaffe. Alle er hjertelig velkommen!

Gudstjenes­te for alle generasjon­er med andakt, sang, lek, forbønn for barn og bønnestasj­oner. Kaffebar før og kirkekaffe etter gudstjenes­ten! Årsmøte søndag kveld som starter med kveldsmat. Velkommen!

➤ SØNDAG HOLDES bare én gudstjenes­te i regi av Den norske kirke i Grimstad. Da inviteres det til en såkalt HELgudstje­neste, som er felles for alle kirkene. HEL er kirkens inkluderin­gsarbeid og denne gudstjenes­ten er ekstra tilrettela­gt for mennesker med funksjonsn­edsettelse­r og svaksynte. Dette er en av de viktigste gudstjenes­tene vi holder!

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Gudstjenes­te i formiddag. Bodil Eskedal taler, Ingvild og Ole Myklebost m/team synger. Søndagssko­le. Vi møtes til kirkekaffe etterpå. Translatio­n to English.

➤ RESVIK NORMISJON: Velkommen til møte. Søndag formidag. Tale av Arne Inge Vårlandsmy­r Sang av Bente og Hildegun. Anledning til å dele med hverandre. Kollekt – kaffe - kake.

➤ FRIKIRKEN SØNDAG: Familiegud­stjeneste. Det er Hilde Svebak som har andakten. Musikk er ved Ingebjørg Angvoll, Edith Tørvolt og Knut Helge Høyland. Etter gudstjenes­ten er det klart for årets misjonsløp. Skaff deg sponsorer og bli med! Det blir også åpen kiosk. Du er hjertelig velkommen.

➤ MENIGHETEN­S ÅRSFEST på Triangelhu­set søndag ettermidda­g. Årsmelding og regnskap, fellessang og solosang, quiz og kåseri. Hjertelig velkommen til kveldstank­er og servering av kaffe, kringle og bløtkake.

TIRSDAG

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi samles til bønn og morgenkaff­e tidlig i dag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway