Grimstad Adressetidende

det skjer i GRIMSTAD

- *

TIRSDAG

➤ GLADRINGEN SENIORDANS: Vi møtes i kveld til vanlig tid til en koselig dansekveld. Velkommen.

ONSDAG

➤ TEMAKAFÉ: VELKOMMEN til temakafé på Grimstad bibliotek onsdag! Tema: «Raet nasjonalpa­rk» v/Ivar Jansen. Temakafeen er til for kreftramme­de, pårørende, etterlatte og andre interesser­te. Vi tar opp kreftrelat­erte temaer og byr på ulike kulturelle innslag. Kom innom for en matbit og en kopp kaffe – og hyggelig samtale med andre som har erfaringer med kreft.

TORSDAG

➤ STRIKKEKAF­EEN FEVIK: Torsdag er det igjen duket for strikkekaf­é med interessan­t innhold. Vår tidligere prest Oddvar Tveito var et par måneder i fjor vår vikar på Svalbard. Svalbard er interessan­t og spennende. Oddvar er en god formidler, så når han vil dele bilder og opplevelse­r med oss, tror jeg trygt det kan garantere for en fin formiddag. Det blir som vanlig servert god lunsj. Hjertelig velkommen. * LANDVIK KIRKE: Temakveld ved Åse Kringlebot­n, Anders Helliksen, Merete Haslund og Hans Inge Fagervik: Når livet setter spor – og veien videre. Et verdisemin­ar i ord og toner om livskriser og nytt fotfeste. Kollekt ved utgangen. Arr: Diakoniutv­algene i Grimstad.

ONSDAG

➤ NORKIRKEN: ONSDAG formiddag er det bibeltime ved Kurt Hjemdal. Tema denne gang er «Ikke med menneskeli­ge våpen», og det er 2 Korinterbr­ev 10,1-11,15 som gjennomgås. Etter på er det kaffe og boller og god tid til sosialt samvaer. Velkommen.

* BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Årsmøte onsdag kveld.

GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Hvitveisen åpen barnehage. Velkommen til barn i følge med voksen! Vi leker, har samlingsst­und og spiser nistelunsj. * FRELSESARM­EEN HAR formiddags­treff onsdag. Nils Bernhard Topland har andakt. Det blir mye sang og musikk, bevertning og utlodning. Velkommen til en hyggelig formiddag på Armeen.

TORSDAG

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Morgenbønn og kveldsbønn. Vaer med å be for menigheten, Grimstad, Norge og verden!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway