Grimstad Adressetidende

Musikkråde­t starter opp igjen

Etter mange år uten et aktivt Grimstad musikkråd ønsker representa­nter for musikklive­t å starte opp igjen.

- Interimsty­ret for Grimstad musikkråd

➤ INNSENDT BIDRAG: Agder musikkråd har det siste året vaert en god mentor for å hjelpe til med å starte et lokallag i Grimstad. Et interimsty­re er etablert og nå innkalles det til et stiftelses­møte slik at det kan velges et aktivt styre. Møtet holdes mand. 18.3. på UiA (annonse kommer).

Grimstad musikkråd vil vaere høringsins­tans for kommunens planer innenfor musikk- og kulturliv i likhet med Grimstad Idrettsråd som er høringsins­tans for idretten.

Aktuelt nå er at kommunen skal bygge to nye skoler, og interimsty­ret i Grimstad musikkråd har i samarbeid med Agder musikkråd vaert på flere politiske partiers gruppemøte­r og presentert våre ønsker for at skolene bygges for fremtiden med øvelses/konsertlok­aler med lagerplass/rom til beste for kor, korps og andre musikere.

Agder musikkråd var også sammen med interimsty­ret på et møte i Kultur- og Oppvekstut­valget i Grimstad og presentert­e de nasjonale retningsli­njene som er laget for at øvelses- og konsertlok­aler skal vaere egnende for nettopp dette. Akustikk og romvolum er her noe av det viktigste.

Frivillige, offentlige, amatører og profesjone­lle bidrar til at det skapes opplevelse­r i store og små lokalsamfu­nn over hele landet.

Utfordring­en går nå til representa­nter for musikklive­t i Grimstad om å komme på stiftelses­møtet slik at vi sammen kan vaere med på å påvirke til at vilkårene våre blir bedre. Kor, korps, band, konsertarr­angører mm. er hjertelig velkommen. Vi har en kandidat til lederverve­t, så vaer ikke redd for å møte opp. Representa­nter for Agder musikkråd og fra Grimstad kommune vil vaere til stede på møtet. Sjekk Norsk musikkråd/ Agder musikkråd på nett.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway