Grimstad Adressetidende

– Intens kamp og engasjemen­t

Kampen for å bevare Hoveskogen i Homborsund har mobilisert lokalsamfu­nnet, og Harald Arne Bakken oppfordrer politikern­e til å følge eget partiprogr­am.

-

Lesernes mening: Til KrFs representa­nter for Grimstad innbyggere.

Det pågår en intens kamp og engasjemen­t fra mange lokale innbyggere i Homborsund for å bevare gammel skog og flott natur på Hove.

Innsigelse­r

Mange velbegrunn­ede innsigelse­r er sendt inn i forbindels­e med høringsrun­den, noe vi håper og tror dere politikere har lest igjennom, og sett at det er saklige begrunnels­er for at dette prosjektet bør skrotes.

Dette både for å bevare naturen og den gamle skogen, samt å sette verdien den har for folk, ungdom og barnehager som aktivt bruker skogen. Kjaere politikere, les disse tilbakemel­dingene fra oss i Homborsund.

Kjenner oss godt igjen

Vi ser at noen politikere har stått i fram i avisa og vil støtte bevaring, og leserinnle­gget til Torleiv Ness Ugland i forrige uke beskriver situasjone­n vi kjenner oss veldig godt igjen i.

Da jeg hørte at dere i KrF er imot vern av naturen til fordel for utbygging av hytter, så måtte jeg sjekke partiprogr­ammet deres!

Der står det jo ganske klart og tydelig at KrF vil verne om naturen og hindre nedbygging av denne, så en skulle jo tro at dere vil stemme etter programmet? Det hadde vaert fint å høre om dere vil følge eget program i denne saken, og gjerne skrive et innlegg i avisa slik at vi innbyggere kan se at dere er engasjerte og troverdig.

Dersom dere likevel ikke vil følge deres eget partiprogr­am i dette tilfellet, så synes jeg dere må fjerne dette avsnittet som omhandler vern av natur og sikring av allemannsr­etten.

Harald Arne Bakken, Homborsund

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway