Grimstad Adressetidende

Boblende humør og gjenvalg

- Tor Marius Gauslaa

Champagnep­igene, sammen med Champisgut­ten, alle fra Grimstad, skapte stemning og lystig humør blant Blindeforb­undets lokallags-medlemmer da de tirsdag kveld var samlet til årsmøte.

INNSENDT BIDRAG: Laget omfatter kommunene Grimstad, Birkenes og Lillesand og inkluderer også lokallaget Setesdalsk­ommunene. Konserten ble holdt forut for årsmøtet. Koret var som vanlig ikledd rosa og kvitt – og fylte opp heile podiet i Baptistkir­ka. Leder og dirigent Karina Søyland hadde tydelig god og smittende kustus på sangfuglen­e. I 13 år har de spredd sang-glede i distriktet. Champisgut­ten himself, Henry Torjussen, trakterte el-orgel-tangentene med iver og lyst. Tydelig stolt over å vaere eineste hane i høneflokke­n. Der han nå har hatt tilhold i sju år. Champispig­ene skal holde konsert med kjente sanger den 19. og 20.april. Da med en snert av Grand Prix. Det skjer på Bringsverd Kongsgård i Grimstad.

Det er neppe vanlig å ha så fint et konsert-innslag i årsmøtene i lag og foreninger. Men lagsleder Olav S. Nielsen har tydeligvis kontaktnet­t og nese for å engasjere gode med-krefter når lokallaget samles. Det blir kultur av beste kvalitet. Og medlemmene setter tydeligvis pris på kvaliteten. Stabilt frammøte bekrefter det.

Både Nielsen og de øvrige medlemmer av styret ble enstemmig gjenvalgt for nok en periode. Og enstemmigh­eten hersket også da øvrige årsmøtesak­er ble klubbet igjennom. Tradisjone­n tro ble det servert velsmakend­e smørbrød og god kake Og lotteri. Med årer og mange gevinster.

Og alle syntes å vaere enige om – at det hadde vaert en gild kveld.

 ?? FOTO: TOR MARIUS GAUSLAA ?? STYRET I LOKALLAGET: Fra venstre Olav S. Nielsen, Anne Grethe Mikkelsen, Jarle Gauslaa og Asbjørn Michaelsen.
FOTO: TOR MARIUS GAUSLAA STYRET I LOKALLAGET: Fra venstre Olav S. Nielsen, Anne Grethe Mikkelsen, Jarle Gauslaa og Asbjørn Michaelsen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway