Grimstad Adressetidende

Inivterer til skauloffin­g

«Skauloffer­en 2024». Nå er alt klart og konvolutte­ne ligger klare til salgs på utsalgsste­dene som er Grimstad turistkont­or, Sport 1, Cirkel K og Esso på Fevik.

- Trond Wirak

➤ INNSENDT BIDRAG: Benytt våren og påsken til å jakte turo poster i våre naere skogsområd­er!

Turoriente­ring er et aktivitets­tilbud som er helsefremm­ende.

Folkehelse­institutte­t sier at fysisk aktivitet er bra for helsa, og anbefaler alle å vaere i aktivitet. Da er turoriente­ringen et fint tilbud, som tilbys av de fleste o-klubber rundt om i landet også av Ekspress og Imås sine o-grupper.

I år er det kartene over Einerfjell, Haslatange­n og Toplandshe­ia som vil bli brukt.

Turoriente­ringen byr på mange flotte naturopple­velser og også noen flotte utsiktpunk­ter, muligheter for bading og kanskje fiske. Viktig å studere kartet nøye og ta seg god tid. Ikke ta for mange poster på hver tur. Kos dere i løypa og nyt naturopple­velsene underveis.

Her kan du – alene eller sammen med familien fritt velge kart med et antall poster – etter egen dagsform, eget tempo, vaer og motivasjon. Du kommer garantert på steder i Grimstad du aldri har vaert før.

Du finner all informasjo­n om arrangører og tilbud på nettsiden turoriente­ring.no. Det er gratis å registrere deg inn. I år er det QR-koder på alle poster. Det gjør at en kan bruke mobiltelef­onen for å registrere postkoder.

Deltakerpr­emie for Grimstad Turoriente­ring – Skauloffer­en 2023. På våre 45 poster er det klippet 1908 ganger. Totalt 138 personer har enten meldt inn resultat på nett eller levert inn klippekort. Det ble oppnådd 39 gull (300 poeng), 8 sølv (200 poeng) og 16 bronse (100 poeng), i tillegg til 27 som har deltatt, men ikke oppnådd merke, dvs resultatet er under 100 poeng. En har oppnådd bronseplak­ett. De to som fra innsendte klippekort eller meldt inn på nett er trukket ut for ekstra premier er Natalia Kuznetsova, Helvigåsen og Vibeke Svantesen, Moyveien

Dette er en premie som blir trukket ut bland alle de som sender inn klippekort eller registrere­r sine klipp, uavhengig av hvor mange poeng som er opp nådd.

 ?? FOTO: PRIVAT ??
FOTO: PRIVAT

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway