Grimstad Adressetidende

– Utfordring for oss som sole

Lørdag starter sesongen for alvor for FK Jerv. Trener Lars Bohinen mener Jerv blitt sett på som favoritter i 2. divisjon (Post Nordligaen), noe som vil vaere en ekstra utfordring.

- Eirik Solvang eirik.solvang@gat.no

Tirsdag kveld var det endelig kick-off i Catilina for Jerv. Dette gir supportere en fin mulighet til å bli kjent med nye fjes som er kommet til Grimstad, mens Thomas Sandstø og Reidar Berg styrer showet.

Det er god stemning i kulturhuse­t før naermere 300 stykker skal innta Catilina.

Supportern­e fra Svaberget er også godt represente­rt, og lederen selv, Håkon Stensvand, er glad for at de fortsette med denne tradisjone­n.

– Det er en veldig fin måte å komme inn på klubben og jeg er veldig glad for at det er noe de fortsetter med, forteller Stensvand til Adressa.

Svaberget har også et utsalg før kick-offen og det er en mulighet Stensvand er glad for.

– Det er en mulighet for å selge medlemskap for oss også, legger han til.

Fin mulighet

Trond Mortensen og Reidar Svendsen er ivrige Jerv-supportere og har møtt opp i god tid før innmarsj.

– Det er en fin mulighet til å bli kjent med spillere, man er jo litt spent på nykommere og før sesongen generelt, forteller Mortensen.

Også Svendsen setter pris på dette initiative­t.

– Man får hørt litt om planleggin­ga. Det er også litt show som er gøy å følge med på. Jeg har vaert med i Jerv i over 30 år, så dette er helt topp, forteller Svendsen.

Sammen som et lag

Showet dras i gang med en duett som blir fremført av Reidar Berg og Thomas Sandstø før det blir vist en flott video om Gatelaget til Jerv der spillere forteller om hjelpen Gatelaget har gitt dem ut av rusen.

Arendal har ikke samme problem

– Gatelaget hjelper folk med å ikke sette seg selv først. Ofte når man er rusavhengi­g så tenker man kun på seg selv, men vi vil hjelpe hverandre som et lag, forteller trener for Gatelaget Tommy Runar.

Noe flere har sett fram til er når Lars Bohinen skal entre scenen og fortelle om sin visjon.

 ?? FOTO: HELGE N. OLSEN ?? SKADET: Peter Wilson (med mikrofon) er glad for å vaere tilbake etter skaden.
FOTO: HELGE N. OLSEN SKADET: Peter Wilson (med mikrofon) er glad for å vaere tilbake etter skaden.
 ?? ?? KLAR TALE: Trener Lars Bohinen er tydelig på at Jerv er favoritt til å rykke opp. Her på scenen under kickoff i kulturhuse­t sammen med Reidar Berg, materialfo­rvalter i Jerv.
KLAR TALE: Trener Lars Bohinen er tydelig på at Jerv er favoritt til å rykke opp. Her på scenen under kickoff i kulturhuse­t sammen med Reidar Berg, materialfo­rvalter i Jerv.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway