Grimstad Adressetidende

BURSDAGSBA­RNA

-

7 år Mia

Vår aller beste Mia fyller 7 år 6. april!! Mange bursdagskl­emmer fra mormor, bestefar og Scotty!!

6 år Hipp hurra for Alma!

Vår nydelige Alma fyller 6 år, og skolestart naermer seg med stormskrit­t. Vi er så utrolig glad i deg og gleder oss til å feire deg på den store dagen din som du har gledet deg så innmari til. Mange bursdagskl­emmer fra Vilje,mamma og pappa.

3 år Kjaere Fride

Fride Ørbaek Githmark fyller 3 år søndag 7. april. Du er vår lille prinsesse. Du skravler, synger, tegner og perler dagen lang. Vi er veldig glade i deg, og gleder oss til å feire dagen din. Bursdagskl­emmer fra Markus, Lovise, Mathias, onkel Øystein og tante Iben. Poppa og Mommor.

7 år Knut Lunden Fløystad

Hipp hurra for Knut, som blir 7 år mandag 8. april! Vi er veldig glade i deg! Mange klemmer til denne flotte gutten fra mor og far.

8 år Samuel 8 år!

Gratulerer så mye med dagen, vår fineste Samuel. Du er en snill, omsorgsful­l gutt med masse fart i! Vi digger å se deg spille fotball, stå på ski, kjøre båt og lage ting. Vi er uendelig glad i deg. Klemmer fra mamma, pappa og Aria

3 år Fride Ørbaek Githmark

Hipp hurra for vår minste skatt, Fride Ørbaek Githmark, som fyller 3 år 7. april! Endelig er det din bursdag, vi gleder oss til fest med jordbaerka­ke og masse ballonger! Mange gode bursdagskl­emmer fra Mads Boje, Niels, Herman, pappa og mamma!

8 år Hurra for Mari

Hipp hurra for Mari! Denne sprudlende godjenta fyller 8 år den 6. april. Gratulerer og stor klem fra Live, mamma og pappa.

12 år Jenny Andrea 12 år!

Jenny Andrea Holm Saetevik fyller 12 år 8.april. Hipp hurra for vår fine, smarte og gode jente! Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, Hedvig og Nilie.

13 år Matthew Leander

er blitt tenåring! Vår nydelige, omsorgsful­le, lekne og unike gutt er blitt hele tretten år. Vi er så glad i deg og elsker å oppleve alle ting «en gang til» sammen med deg! Store klemmer fra mamma, pappa, Whiskey og Molly.

8 år Ola Berge Øyjordsbak­ken

Fotballgut­ten Ola Berge Øyjordsbak­ken fyller 8 år 6. april og gratuleres masse av tante Kari Anne og onkel JanErik, alle i Skonnertve­ien og bestemor og bestefar

10 år Thomas Johan Fuglestad Topland

Hipp hurra for fineste Thomas Johan Fuglestad Topland som blir 10 år 7. april. Masse klemmer fra Omma og Abbi

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway