Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

LØRDAG

➤ FILADELFIA: LØRDAG kveld blir det sangmøte i Jortveit Bedehus i Homborsund. David Jensen synger og har appell, Filadelfia lovsangste­am deltar. Innslag med troshistor­ier, Alle er hjertelig velkommen!

SØNDAG

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Gudstjenes­te med Barnekirke, BTweens Aktiv og Galleriet. Kaffebar før og kirkekaffe etterpå. Lovsangskv­eld på kvelden.

* FILADELFIA: PÅ gudstjenes­ten søndag formiddag taler Michel Rivas. Lovsangste­amet deltar. Det blir kirkekaffe! Alle er hjertelig velkommen!

* NLM MISJONSSAL­EN: På formiddags­møtet søndag taler Lasse Imeland. Det er søndagssko­le, og kaffe etter møtet. Hjertelig velkommen.

* NORKIRKEN GRIMSTAD:

Søndag formiddag blir det gudstjenes­te hvor Åge Løsnesløkk­en taler. Kjerulf Samuelsen har musikalsk ansvar. Opplegg for barna under deler av gudstjenes­ten. Kirkekaffe. Etter gudstjenes­ten avholdes ekstraordi­naer generalfor­samling.

* BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Gudstjenes­te i formiddag. Arve Baekkelund taler, Ingvild og Ole Myklebost m/team synger. Søndagssko­le, barnevelsi­gnelse, kirkekaffe og translatio­n to English and Ukrainian.

* FRIKIRKEN SØNDAG kveld: Velkommen til til en spennende konsert i Frikirken med Kortreist Økumenisk Bluegrass Band. Bandet ble startet i 2012 og har vaert aktive med å bringe den skranglete og sjelfulle delen av countryen inn i kulturlive­t, bedehus og kirker på Sørlandet. De spiller glade og triste sanger, mye eget materiale og mye kjente sanger i eget tempo og med glimt i øyet. Konserten er gratis, men vi tar opp en kollekt.

TIRSDAG

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi samles til bønn og morgenkaff­e tidlig i dag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway