Grimstad Adressetidende

Selger og flytter ut av sentrum

Eieren av Taxi & Turvogn har nå bestemt seg for å selge tomten i Lillesands­veien.

- Baard Larsen baard@gat.no

I påsken kunne Inge Viktor Olsen fortelle at Lillesands­veien 42 snart ville komme ut for salg. Det drøyt 2,4 mål store området er i dag regulert til naeringsfo­rmål. Men dette kan bli endret.

– Kommunen jobber med rullering av arealplane­n, slik at det burde vaere en mulighet for at denne tomten kan bli godkjent for boliger. Muligheten­e her er mange, sier Olsen.

Pensjon

– Hva er årsaken til at du nå selger Lillesands­veien 42?

– Betale ned gjeld og sikre pensjonen, svarer Inge Viktor Olsen raskt, og ler så han rister.

– Nei da. Den var en spøk! Det er rett og slett fordi jeg ikke ser behovet for å ha egne lokaler lengre. Her er jo ti garasjer på anlegget, og et lite kontorloka­le i midten, legger han raskt til.

– Jeg tenker at det er bedre å leie plass til kjøretøyen­e, på en annen lokasjon utenfor sentrum. Det er ikke behov for å ha alt der det er i dag. Så kan kanskje tomten heller brukes til boligformå­l, sier Olsen videre.

Muligheter

– Skulle tomten bli omregulert til bolig, eventuelt bolig og naeringsfo­rmål i forbindels­e med rulleringe­n av kommunens arealdelpl­an, mener jeg tomten har store muligheter. Graver du deg ned til nivå med Lillesands­veien, kan du ha parkering i kjelleren, og leilighets­bygg over, mener selgeren.

I salgsoppga­ven og annonsen står det ikke noe om pris, men etter hva GAT vet, ligger prisantydn­ingen på 6,5 millioner kroner. Med tanke på hva en nabotomt av litt større størrelse ble solgt for, en del år tilbake, kan det fort bli et tosifret millionbel­øp salgsprise­n ender på.

– Jeg har allerede hatt flere interessen­ter for tomten. Og som selger har fortalt deg, så har området mange muligheter. Vi får se hva som skjer videre. Det er ikke lenge siden eiendommen ble lagt ut for salg, sier naeringsme­gler Kjetil Lossius i Sørmeglere­n.

 ?? FOTO: BAARD LARSEN ?? SELGER: Inge Viktor Olsen.
FOTO: BAARD LARSEN SELGER: Inge Viktor Olsen.
 ?? FOTO: SØRMEGLERE­N/SØNNAVIND ?? SENTRALT: Med plassering rett ved Lillesands­veien, er det kort vei til så vel E18 som sentrum.
FOTO: SØRMEGLERE­N/SØNNAVIND SENTRALT: Med plassering rett ved Lillesands­veien, er det kort vei til så vel E18 som sentrum.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway