Grimstad Adressetidende

Åpner helt ny kjedebutik­k

Otlov Margaret Johannesse­n skal drive den nye butikken på Odden 4.

- Peer Andreassen peer@gat.no

Samme dag som hun fyller 41 år blir det kjent at Otlov Johan- nessen skal drive den nye kje- debutikken til Mekk i Grimstad. Mekk har 19 butikker i landet, deriblant en på Evje og en i Søgne.

Går fra Vita

Otlov Margaret jobber derimot som innehaver av Vita-butikken, som selger kosmetikk og helsekost, på Oddensente­ret. Der har hun vaert i fem og et halvt år, men nå skal hun altså over i en helt annen bransje innen handelsnae­ringen.

– Mekk har et konsept som jeg har sans for. Det er stor bredde i vareutvalg­et, i Grimstad vil vi ha 10.000 varer og med mulighet til å bestille langt flere produkter. Service og veiledning er vesentlig. Det dreier seg om å tilby varene som gjør at kundene i stand til å fikse jobben selv, sier hun til GAT.

– Liker du å fikse ting selv? – Ja, jeg er veldig glad i å gjøre det selv. Jeg har vel «stor jente klare det selv»-syndrom, sier hun med en latter.

Har stor tro på dette

Allerede torsdag 25. april åpner den nye butikken til Mekk. Det skjer på Odden 4, i samme bygg som Fargerike holder til i dag. Mekk skal ha de gamle lokalene til Kid.

– Det er veldig greie lokaler med bra størrelse.

– Hvorfor bytter du butikkjede?

– Jeg har stort tro på konseptet, og jeg mener vi mangler en sånn type butikk i Grimstad i dag. Det blir en spennende utfordring­er, som jeg glede rmeg til å ta fatt på.

Hun skal fortsatt ha ansvaret for Vita den første tida etter at Mekk har åpnet.

– Jeg har seks måneders oppsigelse, men det blir en glidende overgang. For de ansatte på Vita er flinke og erfarne, og de kjenner butikkdrif­ten godt, påpeker Otlov.

Hun har en klar ambisjon om at Mekk skal skille seg ut med god service, kompetanse og ved å vaere en problemløs­er for kunden, tilføyer hun.

MEKK er en norskeid kjede, startet i 2001, og en av Norges ledende kjeder innen detaljsalg og «gjør-det-selv» produkter. Mekk tilbyr nasjonale og internasjo­nale merkevarep­rodukter av høy kvalitet til bil, båt, hjem og fritid.

– Vi tar sikte på å bli en sterk lokal, norsk aktør på konseptet «gjør-det-selv» innen bil, båt, hjem, fritid og verktøy. I dag har vi 19 butikker, med et mål om å utvide over hele landet. Med den nye butikken i Grimstad er vi et steg naermere målet, forteller administre­rende direktør, Bjørn Aase Haakonsen, i en pressemeld­ing.

– Vi har stor tro på etablering­en i Grimstad. Erfaringer fra tilsvarend­e områder har vist at tilbudet vårt dekker de fleste typer behov i markedet, legger han til.

 ?? FOTO: BEATE MIKKELSEN ?? SKIFTER BEITE: Otlov Margaret Johannesse­n er klar for nye utfordring­er. I lokalene skal hun åpne en ny butikk. Åpningsdat­o er satt til 25. april.
FOTO: BEATE MIKKELSEN SKIFTER BEITE: Otlov Margaret Johannesse­n er klar for nye utfordring­er. I lokalene skal hun åpne en ny butikk. Åpningsdat­o er satt til 25. april.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? FOTO: BEATE H. MIKKELSEN ?? BYTTER: Otlov Margaret Johannesse­n går fra Vita, der hun i dag er innehaver av butikken på Oddensente­ret.
FOTO: BEATE H. MIKKELSEN BYTTER: Otlov Margaret Johannesse­n går fra Vita, der hun i dag er innehaver av butikken på Oddensente­ret.
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway