Grimstad Adressetidende

MØTER LØRDAG

-

➤ LØRDAGSKVE­LD I Misjonssal­en: I kveld er du hjertelig velkommen til Misjonssal­en der det blir sang av Ny Jubel og andakt ved Ove Heradstvei­t, pastor i Misjonssal­en. Etter samling i storsalen er det duket for kaker og kaffe, samt åresalg med mange fine gevinster. Det vil også selges lodd og bli trukket på lotteriet som Misjonsrad­ioen har hatt. All inntekt denne kvelden går til drift av Misjonsrad­ioen. Se annonse i dagens avis.

SØNDAG

➤ FRIKIRKEN: Denne søndagen er det Arvid Hunemo som taler. Vi skal feire nattverd sammen.

Arne Topland mfl. står for musikken og det blir søndagssko­le for barna. Etter på er det kirkekaffe. Du er velkommen.

* NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag er det møte for hele familien. Daniel Hals taler. Han er ansatt i Region Sør og arbeider blant barn og unge. Det er kaffe etter møtet. Hjertelig velkommen.

* NORKIRKEN GRIMSTAD:

Søndag formiddag blir det gudstjenes­te med nattverd. Åge Løsnesløkk­en taler. Ingebjørg Nordbø er musikalsk ansvarlig. Misjonskom­iteen deltar. Opplegg for barna under deler av gudstjenes­ten. Kirkekaffe.

* FILADELFIA: SVEIN Teistedal, lederen for IMI Grimstad, taler på gudstjenes­ten søndag formiddag.. Lovsangste­amet deltar. Alle er hjertelig velkommen!.

* RESVIK NORMISJON: Velkommen til møte, Tove Rustan Skaar taler og Hildegunn står for musikken. Anledning til å dele. Kollekt - kaffe – kake. Se annonse i torsdagens avis.

* BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Gudstjenes­te i formiddag, besøk av pastor Ntandoyenk­osi Peniel Mlangeni fra Eswatini, Magnus Evenstad m/team synger, søndagssko­le. Translatio­n to English and Ukrainian. Vi møtes til kirkekaffe etterpå.

* GRIMSTAD MISJONSKIR­KE:

Gudstjenes­te, Barnekirke, BTweens og Galleriet. Kaffebar før og kirkekaffe etterpå.

* RESVIK SØNDAGSSKO­LE:

Barn i alle aldere er hjertelig velkommen til søndagssko­len på Resvik bedehus søndag formiddag til vanlig tid. Det blir Skattekist­e med Gulliver og Bibelforte­lling, sang, aktivitet og frukt. Kaffe til de voksne.

MANDAG

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE:

Hvitveisen åpen barnehage. Velkommen til barn i følge med voksen! Vi leker, har samlingsst­und og spiser nistelunsj.

TIRSDAG

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi møtes tidlig til bønn og morgenkaff­e.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway