Grimstad Adressetidende

Sesongens første seier i boks

Det skulle ta tre kamper før Feviklaget skulle få sine første poeng i årets sesong.

- Eirik Solvang eirik.solvang@gat.no

De kom mot et nyopprykke­t Birkenes takket vaere to mål av Bendik Liltved Hoel og et av ghaneseren Bernard Sarfo Twumasi.

Etter de slapp inn to sene mål mot Donn i forrige serierunde var de rødkledde fra Fevik sultne på å revansjere seg mot nyopprykke­de Birkenes på Birkenespa­rken Kunstgress. Expresstre­ner Steinar Berås startet selv denne kampen. Den avgjørelse­n tok han ikke selv.

– Det var Olsvik (den andre hovedtrene­ren) som tok den avgjørelse­n. Det har vaert 3 kamper på 8 dager og da bestemte han det var fint med litt rotasjon, forteller Berås til Adressa.

Berås forteller at Birkenes sine mål kom på en dødball og en overgang, og det var stort sett det de skapte.

– Det var litt som forventet egentlig. Birkenes ligger lavt og forsvarer seg i 4–5–1 og scorer på en overgang og en dødball som er stort sett det de skaper og vi burde ledet til pause, opplyser han

Lokaloppgj­ør

Express klarte å sette inn tre baller i nettet selv. Første målet er den målfarlige Sarfo Twumasi sist på et innlegg fra Eriksen Skårdal. Det andre kom på et frispark fra Liltved Hoel fra 20 meter. Før de fikk et straffespa­rk i andre omgang som Liltved Hoel også satt i nota.

Målene for sesongen er heller uklare for Feviklaget og Berås er forsiktig med å spå noe stort.

– Målet vårt er å gå inn i hver kamp i håp om å vinne, svarer han.

Neste kamp er mot Trauma på Fevik som ble flyttet fra lørdag klokka 13 til torsdag klokka 19. Selv om det har vaert et hektisk kampprogra­m er ikke Berås bekymret for dette.

– Nå spilte vi på torsdag mot Birkenes så det skal vaere nok med en uke pause, forsikrer Berås.

Han er også klar for en duellkamp mot Trauma.

– Det er alltid gøy med lokaloppgj­ør, men det blir en tøff kamp. Jeg tror Trauma vil ligge rundt topp 5 på slutten av sesongen. Jeg regner med det blir en duellkamp der det laget som vil mest kommer til å stikke av med seieren, forteller han.

PS: Neste kamp mot Trauma er flyttet til torsdag klokka 19 på RSA Bil Arena.

 ?? FOTO: HELGE N. OLSEN ?? DOBBEL: Det ble to mål på Bendik Liltved Hoel mot Birkenes. Bilde er fra kampen mot Arendal i NM.
FOTO: HELGE N. OLSEN DOBBEL: Det ble to mål på Bendik Liltved Hoel mot Birkenes. Bilde er fra kampen mot Arendal i NM.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway