Grimstad Adressetidende

– Det føles som et tap

Det så lenge ut til at Feviklaget snudde kampen i andre omgang mot Trauma, men en sen utligning ødela moroa for Express og Express-trener Steinar Berås forteller om unødvendig poengtap.

- Eirik Solvang eirik.solvang@gat.no

Det var duket for lokaloppgj­ør på RSA Bil arena da Express skulle ta imot Trauma. Hjemmelage­t kom fra en 3–2 seier mot Birkenes og håpet på å ta enda en seier torsdag kveld.

Etter det Express-trener Steinar Berås beskriver som en laber omgang så er det Trauma som tar med seg en 1–0 ledelse inn i garderoben etter et cornermål. Express gjør tre bytter til pause og snur kampen etter en heading av Bernard Sarfo Twumasi og en halv volley i nettaket av Benni Fondo. Express så ut til å stikke av med tre poeng, men etter 91 spilte minutter blir det slått en ball inn bak forsvaret til Express som lar den sprette og dermed Trauma kan sette inn 2–2 og stjele med seg et poeng hjem.

– Unødvendig

Express-trener Steinar Berås oppsummere­r kampen slik: – Det ender 2–2 og det føles som et tap. Første omgangen vår er ikke en god omgang. Det er tafatt og dødt fra begge lag egentlig, men de scorer på en corner og tar med seg ledelsen inn til pausen. Vi kjører egentlig hele andre omgangen og scorer to mål. Det er en kamp vi føler vi hadde i vårt spor og Trauma skaper egentlig ingenting. Så etter det 2–2 målet føles det veldig unødvendig å gi vekk to poeng.

Neste kamp for Express er mot Lyngdal torsdag 2. mai på bortebane og her ønsker Berås mer energi fra start.

– Vi må bare nullstille oss etter denne kampen og vi har jo ikke fått den starten på sesongen som vi ønsket oss. Men vi må gå til den kampen og ha litt mer energi. jeg vil se mer energi fra start. Et lag som vil ta tak i ballen og vil vinne kamper, forteller han.

Neste hjemmekamp for Express er 13. mai klokka 19. Da tar de imot Jerv 2, og hvis alt går etter planen vil denne spilles på gresset på Fevik stadion.

?? FOTO: HELGE N. OLSEN ?? Marius Larsen Alfsen (t.v.) og Marius Aagre Larsen fikk kun med seg et poeng fra kampen mot Trauma.