Grimstad Adressetidende

BURSDAGSBA­RNA

-

3 år Kari Naomi Tønnesøl Lauvdal

gratuleres med 3-årsdagen 30. april. Store klemmer fra farmor, Bjarne, Lillian og Lydia. Hipp hurra!

5 år Hurra!

Ingebjørg Nina Bragstad Appleyard fyller fem år den 30. april. Gratulerer så mye til den gode og flotte solskinnsj­enta vår. Klemmer fra hele familien

3 år Marie Viken

Hurra for gode Marie, som blir 3 år den 3.5. Vi er så utrolig glad i deg og du er kjempearti­g å vaere sammen med. Vi gleder oss til bursdagsfe­st. Masse klemmer fra bestemor og bestefar

12 år Mads

Tenk at denne flotte gutten blir 12 år den 30. april! HIPP, HIPP, HURRA for godgutten vår! Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, Oline og pusen Nala.

3 år Kari Naomi Tønnesøl Lauvdal

Kari Naomi Tønnesøl Lauvdal fyller 3 år i dag. Veldig glad i deg. Klemmer fra Jon Silas, mamma og pappa

8 år Hurra for Otelie

Otelie Bøylestad Nilsen blir 8 år 28. april. Vi vil gratulere fine Otelie som blir 7 år masse med dagen. Gleder oss til selskap på lørdag. Klem fra mormor og far.

3 år Kjaere Kari Naomi

Hipp hurra for vår skjønne kusine Kari Naomi som er 3 år i dag! Gratulerer så mye med dagen, vi er utrolig glad i deg! Klemmer fra Maria, Simon, Sigbjørn, tante, onkel, mimmi og bess

13 år Mathea Valle

Vår kjaere Mathea Valle fyller 13 år torsdag 2. mai. Gratulerer så mye med dagen! Vi er så glad i deg! Mange klemmer fra Markus, Miriam, mamma og pappa

6 år Eline Stribolt Thygesen

Gratulerer så mye med dagen din Eline! Du er ei super jente! Klem fra mamma, pappa og Sarah!

8 år Nikolai Sveløkken Myhrer

Vi ønsker å gratulere vår snille og kjaerlige fotballgut­t, Nikolai så masse med 8 årsdagen. Gode klemmer fra morfar og mormor, tante og onkel pluss Mira.

5 år Jon Skjeggedal Abrahamsen

Hipp hurra for smarte, lure arbeidsomm­e Jon. Gratulerer med dagen Jon Skjeggedal Abrahamsen som fyller 5 år 2. mai. Du gir oss masse glede. Klem fra bestemor og bestefar.

13 år Alexander M. Erichsen

Go' gutten Alexander M. Erichsen ble tenåring 29.04. Gratulerer så mye med dagen. Vi er veldig glad i deg. Klemmer fra pappa og mamma.

11 år Henrik Sandbakken

Gratulerer med 11 års dagen 30.april!

Hilsen fra mor og far, tanter og onkler, kusine og fettere i Grimstad.

11 år Kristian Sandbakken

Gratulerer med 11årsdagen 1.mai. Hilsen mor og far, tanter og onkler, kusine og Fettere i Grimstad. 9 år Sandro Mendez 29.april / 9år

Kjaere Sandro gutten vår, tenk at du blir 9.år! Denne dagen skal bli bra, Gratulerer, hipp hurra! Mange gaver skal du få, pynte deg fra topp til tå! Kaker og saft i massevis, kanskje til og med en is! Vi er veldig glad i deg! Bursdagskl­emmer fra mamma, pappa og resten av familien.

12 år Maja Gundersen

Hipp, hurra for vår kjaere Maja Gundersen som fyller 12 år 30. april! Vi er utrolig glad i deg! Klem fra mamma, pappa, Mats og Tassen.

11 år Helena Krusche Pedersen

Hipp hurra for vår kjaere Helena Krusche Pedersen som fyller 11 år 2. mai. Du er ei fantastisk fin jente og vi er veldig glad i deg. Håper du får en fin bursdag. God klem fra Henrik, mamma og pappa.

7 år Sam Stabell Tunsberg

Hurra for vår kjaere fotballgut­t Sam Stabell Tunsberg som fyller 7 år fredag 3. mai. Du er en aktiv, selvstendi­g og god gutt som vi er veldig glad i og stolt av. Klem fra Mio, Ted, mamma og pappa.

Vi gifter oss

Johanne og Andreas. Vi gifter oss! Lørdag 4. mai klokken 15.00 i Fjaere kirke.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway