Grimstad Adressetidende

BURSDAGSBA­RNA

-

1 år

William Buene

Hipp hipp hurra for vår lille sjarmør William Buene, som fyller 1 år 9 mai. Hele familien gratulerer deg med dagen.

4 år

Even

Gratulerer til vår festlige, sprø, raske, kosete og sjarmerend­e bestevenn Even som endelig blir 4 år! Vi digger deg. Klemmer fra Jens, Søren, mamma og pappa.

10 år

Elena Kaldal Fuglestad

Hipp hurra for fineste, snilleste Elena Kaldal Fuglestad som blir 10 år den 9. mai. Masse klemmer fra Omma og Abbi

12 år

Andreas Nikolai Thorsen

Andreas Nikolai Thorsen fylte 12 år den 5. mai. Mormor og Morfar gratulerer!

3 år

Jone Fløystad Oksavik

Vår kjaere Jone fyller 3 år i dag 7.mai! Gratulerer så masse med dagen, fine sjørøvergu­tten vår! Du er en nydelig gutt med så godt humør. Vi elsker deg! Mange bursdagskl­emmer fra mamma, pappa, storesøste­r Astrid og hele familien i Grimstad og Oslo!

7 år

Kristian Maløya Høiberg

Fotballgut­ten vår Kristian Maløya Høiberg fyller 7 år fredag 10. mai. Gratulerer så mye med dagen vennen. Du er en sprudlende glad gutt som vi er så inderlig glad i. Vi ønsker deg en kjempefin dag. Stor klem fra storesøste­r Aline, mamma og pappa.

10 år

Malin Holmquist Bjørklund

Gratulerer så mye med 10årsdagen til vår skjønne, danseglade skatt Malin Holmquist Bjørklund, som har bursdag i dag 7.mai. Vi er så glad i deg og veldig stolt av deg. Mange klemmer fra mamma, pappa, Eivind, Frida og Nemo.

4 år

Helle Foss De Gala

Vi vil gratulere solstrålen å godkjente vår Helle Foss De Gala med 4-årsdagen som var 4 mai. Du er ei jente med forståelse og er smart for alder, alltid glad i mormor og bestefar. Vi ønsker deg en fin dag på dagen din. Så gleder vi oss til å feire deg sammen med heile familien neste helg. Glad i deg vennen. Mormor og bestefar.

7 år

Simon Kristianse­n

Hipp hopp, du er topp! Simon Kristianse­n fyller 9 år 7 mai. Håper den sjarmerend­e turkamerat­en og skravlebøt­ta mi får en flott dag. Gratulerer med dagen fra Mommo.

9 år

Simon Kristianse­n

Vår fine, nysgjerrig­e og snille Simon Kristianse­n fyller 9 år i dag 7 mai. Hipp hurra ×9, og et stort gratulerer med dagen til deg. Vi er sååå stolte og glad i deg. De beste ønsker til deg. Klemmer fra Mamma, Pappa, SindreLean­der, Sebastian og Sandy.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway