Harmoni I Kropp & Sjel (Norway)

FREMDELES IKKE KLAR FOR Å KASTE DEG UT I DET?

-

Hvis daglig meditasjon virker for skremmende, foreslår Anne Alexander, forfatter av The Sugar Smart Diet, å lage seg ti minutter med personlig tid som et springbret­t til framtidig åndelighet: «Når du våkner, ikke sjekk e-posten, ikke skru på nyhetene på radio – bare sitt og drikk en kopp kaffe eller te for deg selv, og la tankene vandre. Denne kokongen av tid er en beroligend­e start på dagen, og den har hjulpet meg til å finne en følelse av indre fred, identifise­re hva jeg vil og gi drivstoff til det som betyr noe for meg.» Å begynne i det små med å være alene med tankene vil hjelpe deg til å få en mykere overgang til virkelig meditasjon.

PRØV DET! Te-ritualet

For å hjelpe deg til å få til din timinutter­s egentid kan du prøve dette tipset fra Khalil Hymore, New York City-basert matredaktø­r. «Jeg elsker å brygge te. Prosessen tvinger meg til å ta en pause og setter meg i zen-modus», sier han.

«Te-ritualet minner meg om moren min, fordi jeg arvet en tekanne etter henne da hun døde. Jeg finner også trøst i det at tebrygging­smetodene har vært uendret gjennom århundrene. Jeg bruker tid, sørger for å bruke kvalitetsb­lader og få riktig temperatur, og setter fram noe godt til Norah – datteren min – og meg selv. Etter tetid er jeg klar for å takle resten av dagen.»

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway