Hyttemagasinet

Sommerkrop­pen 2018

-

«SLIK KAN DU Få six-pack på 10 minuter« leser jeg i VG. Og et annet sted: «Derfor får du ikke six-pack». Akkurat det siste kunne jeg sagt mye om selv også.

Så SITTER MAN DER på stranden en deilig sommerdag. Eller på svaberget etter strandhogg med båten. Der og da er det jo litt sent å tenke på sommerkrop­pen 2018. Skjønt, det er akkurat der og da jeg tenker mye på sommerkrop­pen min og finner ut at dette er kanskje ikke noe å plage andre med.

RUNDT MEG SER JEG mange som slett ikke tenker på samme måte. Kropp er topp, uansett, har jeg lært – og det er helt fint. Men sånn for egen del plages jeg litt av at det er dønn umulig å telle magemuskle­r, at det er hår alle steder der det ikke skal være – og omvendt.

JEG VET INDERLIG GODT at det er dumt

å skjemmes over egen fremtoning, og jeg vet inderlig godt at det krever både forsakelse­r og innsats for å korrigere inntrykket. Jeg gjør så godt jeg kan, men foreløpig kan six-paxken telles på én finger.

DET ER VANSKELIG å stå imot sommerlige fristelser som jordbær og en fløteskvet­t. Og man er jo ikke dummere enn at man skjønner at «fløteskvet­t» er nettopp det, og ikke en kvartliter.

Så DUKKER DET OPP ett og annet eksistensi­elt spørsmål der man ligger på svaberget – med T-skjorten på: Skal man leve et langt live i askese, eller ta sjansen på å leve godt og litt kortere?

DET BLIR HELT SIKKERT en fin sommer

uansett!

 ??  ?? NEI! Dette er IKKE redaktøren.
NEI! Dette er IKKE redaktøren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway