Hyttemagasinet

Ny retro

-

Gratulera-serien fra IKEA er en del av deres 75-årsfeiring. Her får du møbler inspirert av 50- og 60tallet med mørke tresorter og klassiske linjer. Vi liker godt lenestolen Ekenäset i mørk grå fløyel.

 ?? Kr 2299. ?? Men når vi først skal børste noen smuler kan vi gjerne gjøre det med et sett i tre og stål. fra Rusta. Benken fra Kremmerhus­et kan være ekstra sitteplass, eller en avlastning­sbenk i stua.
Kr 2299. Men når vi først skal børste noen smuler kan vi gjerne gjøre det med et sett i tre og stål. fra Rusta. Benken fra Kremmerhus­et kan være ekstra sitteplass, eller en avlastning­sbenk i stua.
 ??  ?? Rundt trebrett, 26 cm i diameter. hos Rusta. Til alle amatørtres­kjærere der ute, her en idè som kanskje kan forfølges. Nemlig et speil med buet ramme av tre. Vi andre som ikke er så gode med kniv kan kjøpe det hos Zara Home til Morten Flensted har laget noen skikkelig tøffe lamper for CPH Lighting. Disse kan du bruke sammen, eller alene, i natur, sort eller røkt eik. Leveres med dimmbar LED-pære. Fra hos f.eks lampemeste­ren.no
Rundt trebrett, 26 cm i diameter. hos Rusta. Til alle amatørtres­kjærere der ute, her en idè som kanskje kan forfølges. Nemlig et speil med buet ramme av tre. Vi andre som ikke er så gode med kniv kan kjøpe det hos Zara Home til Morten Flensted har laget noen skikkelig tøffe lamper for CPH Lighting. Disse kan du bruke sammen, eller alene, i natur, sort eller røkt eik. Leveres med dimmbar LED-pære. Fra hos f.eks lampemeste­ren.no

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway