i Form (Norway)

BRA HJEMMESPA

Sett telefonen på lydløs, lås badedøra og ta deg god tid. Til å bade, skrubbe, kure og bare forsvinne inn i en total zen-tilstand på ditt eget hjemmespa.

-

1. Skrubb deg babymyk

Svenske Varberg er kjent for sine spasteder, og nå også denne saltskrubb­en. Den består av oppfrisken­de eukalyptus og havsalt tilsatt merian fra området, og fjerner døde hudceller og stimulerer sansene. Havssaltsk­rubb Mejram/Eucalyptus fra L:A Bruket (350 ml), kr 295.

2. Te til taerne

Det er ikke tilfeldig når de fleste spa tilbyr fotbehandl­ing som en del av pakka. Det er lite som får deg til å senke skuldrene like godt som et fotritual. Bruk dette settet til å lage din egen variant. Hell tepulver i balja, fjern hard hud med pimpstein (når huden er blitt myk), og avslutt med en rik krem.

The Ritual of Chado Foot Set fra Rituals, kr 215.

3. Styrk håret

Mens du tar fotbad, kan du passe på å gi håret en omgang. Fordel en kur etter vask, pakk inn håret i en badehette eller plastpose, og vikle håndkleet utenpå. Da holder du på fuktighete­n og varmen, og øker virkningen – som er å fukte og styrke håret. Lernberger Stafsing Hair Masque (200 ml), kr 280.

4. Masketid

En hud med ny glød – det er resultatet av et godt sparitual. Denne parfymefri­e masken hjelper deg godt på vei. Melkesyre og AHA-syre fjerner døde hudceller og setter fart på celleprodu­ksjonen.

Peel Maske fra Ecooking (50 ml), kr 375.

5. Hold deg varm

På ethvert spa trengs det en myk og lun badekåpe som holder deg varm mens de pleiende behandling­ene virker og du slapper helt av. Denne klassiske kimonoen er av vaffelsydd bomull. Kimono fra Jotex, str. S–L, kr 300.

6. Tenn et lys

Ingen spaoppleve­lse uten lys og velduft, og inntektene av dette duftlyset går til en veldig god sak. Lyset er 11 centimeter høyt og 9 centimeter i diameter, og duften heter «wild raspberry». Det kommer i gavekarton­g, og vil helt sikkert glede flere enn deg.

Rosa Sløyfe duftlys fra Kreftforen­ingen, kr 200.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway