i Form (Norway)

DUFTEN AV RENT

Før i tiden lå det alltid en håndsåpe ved vasken – for å sikre rene hender og fylle badet med velduft. I dag kommer vanligvis såpen på flaske, men du kan fremdeles nyte den deilige duften.

-

1. Ekte natur

Denne økologiske håndvasken er inspirert av nordisk bjørkeskog, og inneholder bjørkeblad­ekstrakt og fuktende aloe vera og glyserin. Bruk den ofte og ta med deg velduften hvor enn du går.

Nordic Birch håndsåpe fra Urtekram, (380 ml) kr 50.

2. Fransk vask

Vask hendene, og la en varm og søt duft av appelsin, baer- og blomsterno­ter spre seg i rommet. Såpen er tilsatt mandelolje og passer for alle hudtyper. Også fin å legge mellom plaggene i klesskapet.

Soap Do Son fra Diptyque (150 g), kr 220.

3. Duftende stemning

Den daglige dusjen blir ekstra innbydende med litt aroma på badet. Denne flaska består av minner fra en frisk vårdag i skogen. Vi snakker om renhet og nyutsprung­ne blader. Trepinnene suger til seg duften, slik at den spres i rommet.

Duftfriske­r Nordic Pine fra Meraki, (120 ml) kr 160.

4. Som smurt med såpe

Vil du ha en mer diskré duft enn parfymer gir, så bruk heller en parfymert bodylotion. Denne er inspirert av havbris, grønn te og roseblader, som gir en delikat såpeduft. Kremen er tilsatt sheasmør, og naerer og fukter huden.

Bianca Body Lotion fra Tocca (236 ml), kr 290.

5. Som nyvasket tøy i vinden

Ingenting er som nyvasket sengetøy som henger til tørk ute! Akkurat den duften er fanget i denne flasken, slik at du kan spraye den bak ørene. Parfymen er lagd av appelsin, rose, sjasmin og lime, og er frisk og sensuell på samme tid.

Fresh Laundry Eau de Parfum fra Clean (60 ml), kr 600.

6. Duften av deg

En duft som forsterker alle andre dufter. Spray den oppå yndlingspa­rfymen din for å forlenge levetiden. Eller bruk den alene for å tilføre din egen kroppsduft litt ekstra friskhet og renhet.

Molecule 04 fra Escentric Molecules (100 ml), kr 850.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway