i Form (Norway)

Hvordan får jeg tid til både å leve sunt og vaere sosial?

-

I en travel hverdag kan det vaere vanskelig å få regnestykk­et til å gå opp hvis du både vil leve sunt og vaere sosial, men det er fullt mulig. Noe av det første du bør se på, er om noen av de sosiale tilstelnin­gene kan gjøres litt sunnere. Hvis dere er en gjeng med venninner som vanligvis drikker kaffe og spiser kake når dere møtes, kan dere kanskje heller gå tur sammen? Er kalenderen full av familiemid­dager og bursdager, kan du prøve å sette en grense for inntaket før du går hjemmefra, enten det handler om kaker, mat eller vin.

PLANLEGG

Når invitasjon­ene begynner å tikke inn, så ta stilling til om du kommer til å rekke å trene den dagen, og hvordan en middagsavt­ale eventuelt påvirker dagens matplan. Kanskje du kan flytte fram yogatimen til om morgenen eller ta litt ekstra salat i kantina til lunsj.

GJØR BÅDE-OG For mange av oss innebaerer sosiale aktivitete­r ofte en stillesitt­ende skravlestu­nd over en kopp kaffe. Men verdenspro­blemer kan også løses under en runde badminton.

SI «NEI TAKK»

Sosiale arrangemen­ter er forbundet med kos, og kos er gjerne forbundet med snop. Men hvis du faktisk ikke har lyst på noe søtt den aktuelle dagen, så vurder et pent og høflig «nei takk».

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway