i Form (Norway)

Det er tre år siden jeg har hatt det så godt med kroppen min

-

To år etter graviditet­en ønsket 33 år gamle Maria å få kroppen tilbake i omtrent samme form som før. Selv om hun trente regelmessi­g, uteble resultaten­e. Hovedsakel­ig fordi Maria, som mange av oss andre, har en sterk trang til å småspise mellom måltidene og på kveldstid i sofaen.

Derfor fungerte det godt for Maria å ha et program med en klar plan for hva hun skulle spise og hvor mye hun skulle trene.

Hva ønsket du å få ut av de seks ukene?

"Jeg ville gjøre noe med sukkersuge­t mitt, og jeg håpet å bli slankere – spesielt rundt magen. Jeg trenger ikke å vaere supertynn, men jeg vil føle meg komfortabe­l i klaerne mine og få en kropp som ligner mer på hvordan den så ut før jeg fikk barn."

Hva fungerte spesielt bra for deg?

"At jeg kunne spise så mye grønnsaker jeg ville. For eksempel fungerte det bra at det både var grønnsaker i selve retten og salat ved siden av i stedet for mye stivelse. Jeg følte meg mer komfortabe­l i kroppen og følte meg mindre oppblåst når jeg gikk fra bordet enn jeg pleier."

Hva har vaert den største øyeåpneren i prosessen?

"At jeg ikke trenger å spise seks-sju ganger om dagen for å bli mett. Jeg klarer meg fint med mindre. Og det har vaert en aha-opplevelse at jeg ikke trenger så mye stivelse som jeg trodde."

Hva er du mest fornøyd med å ha oppnådd i løpet av de seks ukene?

"Selv om tallet på vekten ikke er det viktigste, er det likevel veldig kult at jeg veier det samme som før jeg ble gravid. Det synes ikke at jeg har født et barn nå. Det er tre år siden jeg har følt meg så bra i kroppen."

Hva var den største utfordring­en?

"På dager med hard trening kunne jeg føle meg ekstra sulten, og da valgte jeg å ta en ekstra skive rugbrød eller et grovt rundstykke til. Da var det deilig å innse at selv en skive rugbrød kunne føles som en godbit."

 ?? ?? Maria før
Maria før
 ?? ?? Maria etter
Maria etter
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway