i Form (Norway)

Jeg er under 70 kilo, selv om jeg i mange år trodde det var umulig.

-

Har du hørt at det blir vanskelige­re å gå ned i vekt med alderen? Det var tilfellet for 40 år gamle Christina, som var forberedt på at vekten neppe ville endre seg noe saerlig.

Men det var før hun prøvde I FORMs matplan. Nå har Christina klart å gå ned til en vekt hun ikke har hatt siden videregåen­de. På bare 6 uker.

Det eneste hun har gjort, er å følge I FORMs matplan, øke sine daglige skritt og trene hjemme to ganger i uken.

Hvorfor bestemte du deg for å prøve 6 uker med en matplan?

"Jeg var nysgjerrig på om jeg kunne gå ned noen kilo på så kort tid, for jeg hadde en idé om at jeg allerede levde ganske sunt. Og det tiltalte meg at det var en overkommel­ig periode, og at jeg ikke trengte å veie all maten ned til minste gram."

Hva fungerte spesielt bra for deg?

"Det at det var mange sunne oppskrifte­r som andre har funnet ut at inneholder riktige ingrediens­er. Da kunne jeg bare lage mat og lene meg tilbake – vel vitende om at måltidet ga meg det jeg trengte."

Hva var din største aha-opplevelse?

"At maten var så god og at porsjonene faktisk var passe store. Jeg ble overrasket over hvor mett jeg ble. Mannen min og guttene mine spiste det de pleide, men jeg følte meg ikke snytt når jeg så på tallerkene­ne deres. Jeg ville heller ha min egen."

Hva er du mest fornøyd med å ha oppnådd?

"Jeg synes det er flott å bevise at man kan gå ned så mye i vekt i en alder av 40 år. Nå har jeg kjøpt en ny bikini, og jeg føler meg veldig komfortabe­l i den."

Hva er ditt beste tips til noen som vil komme i gang?

"Hvis du blir søtsugen, så spar mellommålt­idet til kvelden, for eksempel litt skyr med baer og revet mørk sjokolade. Det tar bort det verste søtsuget."

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway