Illustrert Vitenskap (Norway)

Går du glipp av en digital opplevelse?

-

Før du leser videre i dette nummeret, kan du gjerne gå for å hente telefonen eller et nettbrett. Det kan bli nyttig! Jeg vil nemlig presentere deg for et aldri så lite ettårsjubi­leum. Jubilanten er Illustrert Videnskap Digital. Som abonnent på bladet har du også gratis tilgang til Illustrert Vitenskaps digitale univers, og det kan jeg bare anbefale at du benytter deg av.

På illvit.no og i appen vår har du nemlig tilgang til alle artiklene fra bladet – presentert på en helt ny måte og med massevis av ekstramate­riale. Du kan blant annet få alle artiklene lest opp, du får daglige oppdaterin­ger, og du har tilgang til hele arkivet. Husk også å se etter på slutten av artiklene i bladet, der vi lenker til spennende ekstramate­riale som er forbeholdt våre abonnenter. Det kan for eksempel vaere utdypende videoer om hvorfor menneskehe­ten i det hele tatt har funnet opp noe så besvaerlig som moral (se side 30), eller ekstra kildemater­iale der du kan fordype deg i forskernes kamp for å redde det hvite neshornet (se side 40).

Med andre ord: Hvis du ikke vil gå glipp av en ekstra opplevelse, så ta telefonen, nettbrette­t eller en datamaskin, tast inn illvit.no og gå på oppdagelse­sferd.

Du får historiene vekket til live med animasjone­r, tilgang til ekstra kildemater­iale, flere nyheter, utvalgte videoer, interaktiv­e tegninger og mye mer.

 ??  ?? OVER ELLER UNDER FEM MINUTTER – HVOR LANG TID HAR DU?
LYTT I VEI – DU KAN FÅ ALLE ARTIKLENE OPPLEST.
LAGRE DINE FAVORITTER.
SØK I MER ENN 3000 ARTIKLER I ARKIVET. >5 MIN. LYTT LAGRE ARKIV Som abonnent har du gratis tilgang til appen vår. Søk på Illustrert Vitenskap i App Store (iOS) eller Google Play (Android).
OVER ELLER UNDER FEM MINUTTER – HVOR LANG TID HAR DU? LYTT I VEI – DU KAN FÅ ALLE ARTIKLENE OPPLEST. LAGRE DINE FAVORITTER. SØK I MER ENN 3000 ARTIKLER I ARKIVET. >5 MIN. LYTT LAGRE ARKIV Som abonnent har du gratis tilgang til appen vår. Søk på Illustrert Vitenskap i App Store (iOS) eller Google Play (Android).
 ??  ??
 ?? Lars Nygaard
⁄
Redaktør ??
Lars Nygaard ⁄ Redaktør
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway