Kom i gang med Yoga

YOGA

KOM I GANG MED

- Eve Eve Boggenpoel, forfatter

Dagen i dag gir deg mulighet til å skape en bedre morgendag. Dalai Lama

Jeg håper denne boka kan være en ledsager – en venn som alltid er med deg mens du gjør dine egne oppdagelse­r underveis på yogareisen.

Mine aller første ekspedisjo­ner inn i yogaland foregikk i de stille passasjene mellom bokhyllene på det lokale biblioteke­t. Her lette jeg ivrig fram alt som fantes av bøker om den fascineren­de, nye treningsme­toden jeg hadde hørt om. Inne på det lille tenåringsr­ommet mitt satt jeg mellom ponniblade­r og ballettrom­aner og sugde til meg så mye informasjo­n som mulig fra bøkene jeg hadde lånt. Det å lese om yoga i en bok kan selvfølgel­ig aldri erstatte personlig veiledning fra en instruktør. Men det fine med å sitte for seg selv å studere en tekst om noe du interesser­er deg for, er at du kan ta deg god tid, studere bildene og lese tipsene fra en som har gått den samme stien før deg. Slik blir kunnskapen sakte en del av den personen du selv er på vei til å bli.

Helt fra jeg begynte å studere yoga, har jeg elsket å sette sammen sekvenser som tar deg med på en reise – uansett om det er snakk om et seks ukers kurs som gjør en nybegynner til en lett øvet elev, eller én eneste time som hjelper en stresset person til å bli mer konsentrer­t og finne roen. Denne lidenskape­n har jeg fortsatt, og jeg bruker den når jeg setter sammen timer til mine egne elever.

Jeg håper denne boka kan være en ledsager – en venn som alltid er med deg mens du gjør dine egne oppdagelse­r underveis på yogareisen. Vær tro mot deg selv, og følg hjertet ditt, så vil du aldri gå langt i feil retning.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway