Komputer for alle (Norway)

Klart og detaljert lydbilde

-

B&O E8 2.0 er et sett ørepropper med Bluetooth. De leveres i et etui i ekte skinn, og det virker også som mobil ladestasjo­n. Det følger med en USBC-kabel til å lade batteriet i etuiet via en USB-port. Det følger med gummipropp­er i forskjelli­ge størrelser for ditto ører, men ingen lader.

Den berøringsf­ølsomme siden på proppene har flere funksjoner: Man kan øke og dempe volumet, hoppe frem og tilbake mellom musikkspor, slå av musikken og svare på anrop. Det meste fungerer fint, unntatt dobbelberø­ringen for å hoppe til neste spor. Derimot er det praktisk med funksjonen som kan stoppe musikken og slippe inn lyd fra utsiden med en enkel berøring.

At etuiet fungerer som batteripak­ke er en god ting. Ladingen av de to øreproppen­e starter når man legger dem i etuiet, og dermed er de alltid klare til bruk. Den oppgitte batteritid­en på 3–4 timer stemmer ganske godt. Vi fikk over fire timers avspilling selv ved relativt høyt volum. Etuiet kan lade øreproppen­e tre ganger, og dermed får man over

16 timers brukstid før man må lade batteriet i etuiet. Hele pakken kan dessuten lades trådløst.

Lydbildet er snasent. Stemmer og instrument­er ligger der de skal i rommet med presise detaljer og fin snert i tommer og andre slagverksi­nstrumente­r. Gode opptak låter virkelig bra med disse proppene.

I akustisk musikk kan man bokstaveli­g talt høre musikerne trekke pusten. Også bassen er presis, men litt tilbaketru­kket for enkelte.

Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0

Svaert presis og god lyd Flott fysisk kvalitet Lang batteritid

3248 kr

 ??  ?? Øreproppen­e ledninger. fungerer helt uten
Øreproppen­e ledninger. fungerer helt uten
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway