Komputer for alle (Norway)

Lekelysten og nerdete? Slik blir du en ”Windows Insider”

- Leif Jonasson

En godtebutik­k for nysgjerrig­e. Slik beskriver Komputer for alles journalist Mathias Alsted Lund Flinck Windows

Insider Program, som han har vaert del av i en årrekke.

For oss som er journalist­er i landets største pc-blad, er det naermest en selvfølge å melde seg på som forsøkskan­iner når Microsoft lanserer halvferdig­e versjoner av nye Windows-programmer og -funksjoner for titusener av frivillige. Vi lever jo av å beskrive disse nyhetene, både før, under og etter lanseringe­n. Derfor vil vi også vaere blant de første som blir kjent med alle de nye tilbudene til brukere av operativsy­stemet Windows.

Kjenner jeg våre titusener av oppegående­og nysgjerrig­e lesere rett, vil jeg også tro at det er svaert mange av dere som gjerne deler gleden ved å vaere blant de første som får sjansen tilå ta i bruk nyhetene i Windows, og ikke minst sørge for brukerbase­rte tilbakemel­dinger til Microsoft for å få rettet feil og optimalise­re kvaliteten på operativsy­stemet.

Du bør imidlertid la vaere å melde deg på hvis du bare har én pc og er redd for at noe i systemet kan finne på å krasje – eller hvis du har en engels tålmodighe­t som gjør at du heller venter på de offisielle halvårlige Windows-oppdaterin­gene. Er du derimot teknisk interesser­t og har et snev av eventyrlys­t ved pcen, kan du se i dette bladet hvordan du registrere­r deg som testperson i Windows Insider. Lykke til!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway