Komputer for alle (Norway)

Det beste verktøyet for fjernhjelp

-

TeamViewer er et genialt program for både å gi og få hjelp med en pc. TeamViewer kobler sammen maskinen din og pc-en til den du skal hjelpe, slik at du blant annet kan se hva som skjer på den eksterne maskinens skrivebord. Du kan også fjernstyre den andre maskinen og på den måten løse problemer den måtte ha. Dere må bare utveksle en kode før dere starter, så fungerer det som en drøm.

Jeg bruker TeamViewer når jeg hjelper en kompis med datamaskin­en hans. Når jeg kobler til maskinen hans, blir imidlertid skrivebord­sbakgrunne­n helt svart både på hans og min maskin. Dermed ser jeg ikke hvordan maskinen normalt ser ut. Hva er forklaring­en, og er det en innstillin­g som er mulig å endre?

TeamViewer er et godt fjernstyri­ngsprogram som kan lastes ned fra Fordelsson­en. Som standard blir skrivebord­et svart i TeamViewer for ikke å bruke så stor båndbredde. Dermed blir også styringen av den eksterne maskinen raskere. Det kan du likevel endre i programinn­stillingen­e hvis du synes det forstyrrer.

 ??  ?? Programmet genererer en kode, slik at to datamaskin­er kan kobles sammen.
Programmet genererer en kode, slik at to datamaskin­er kan kobles sammen.
 ??  ?? 3 4 2 Velg menyen Fjernstyri­ng 3 , og fjern haken ved Fjern ekstern
bakgrunn 4 . Samme endring må også gjøres på den eksterne maskinen.
3 4 2 Velg menyen Fjernstyri­ng 3 , og fjern haken ved Fjern ekstern bakgrunn 4 . Samme endring må også gjøres på den eksterne maskinen.
 ??  ?? 1 2 I TeamViewer velger du 1
Ekstra 1 fulgt av et klikk på Innstillin­ger 2 .
1 2 I TeamViewer velger du 1 Ekstra 1 fulgt av et klikk på Innstillin­ger 2 .
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway