Komputer for alle (Norway)

Samle programmen­e i ett vindu

-

Vi har vent oss til å bruke faner i alle tenkelige nettlesere. Det er nesten vanskelig å huske hvordan vi klarte oss uten. Derfor er det også pussig at funksjonen ikke har blitt videreført til Windows, slik at du kan samle flere programmer i faner i ett vindu. Ryktene vil ha det til at Microsoft har gitt opp prosjektet helt til Windows 10. Heldigvis finnes det allerede en løsning kalt TidyTabs, der du får nettopp den funksjonen.

 ??  ?? Du kan separere de to vinduene ved å klikke på én av de 4 to avlange firkantene 3 og dra vinduet til et tilfeldig sted på skrivebord­et, der du slipper knappen.
Du kan separere de to vinduene ved å klikke på én av de 4 to avlange firkantene 3 og dra vinduet til et tilfeldig sted på skrivebord­et, der du slipper knappen.
 ??  ?? Last ned og installer TidyTabs. Deretter fører 1 du pekeren over et vindu og klikker på den lille firkanten over vinduet 1 – hold knappen nede.
Last ned og installer TidyTabs. Deretter fører 1 du pekeren over et vindu og klikker på den lille firkanten over vinduet 1 – hold knappen nede.
 ??  ?? Dra deretter den avlange firkanten opp til den 2 avlange firkanten over et annet programvin­du Nå festes vinduene til hverandre.
Dra deretter den avlange firkanten opp til den 2 avlange firkanten over et annet programvin­du Nå festes vinduene til hverandre.
 ??  ?? Over programvin­duet ser du nå to faner med hvert sitt program. Dermed kan du bytte mellom programmen­e ved å klikke på fanene.
Over programvin­duet ser du nå to faner med hvert sitt program. Dermed kan du bytte mellom programmen­e ved å klikke på fanene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway