Komputer for alle (Norway)

Full kontroll over vinduene

-

Det er ganske enkelt å arrangere vinduene i Windows 10 slik at de står som man vil ha dem. Dra et vindu ut til siden, så fyller det fort den ene halvdelen av skjermen. Det er smart og elegant, men stort flere muligheter får du ikke – med mindre du bruker AquaSnap, som legger til en rekke nyttige funksjoner. Du kan for eksempel nøye deg med å dobbeltkli­kke på en av sidene i et lite vindu, så vil det straks utvide seg mot kanten av skjermen på den siden du klikket.

 ??  ?? Nå utvides vinduet i den retningen du klikket. Du 2 kan også få det til å dekke hele skjermen ved å dobbeltkli­kke på tittellinj­en 2 .
Nå utvides vinduet i den retningen du klikket. Du 2 kan også få det til å dekke hele skjermen ved å dobbeltkli­kke på tittellinj­en 2 .
 ??  ?? Vi vil gjerne utvide nettleserv­induet mot underkant 1 av skjermen: Før markøren ned til den nederste kanten av vinduet, og dobbeltkli­kk 1 .
Vi vil gjerne utvide nettleserv­induet mot underkant 1 av skjermen: Før markøren ned til den nederste kanten av vinduet, og dobbeltkli­kk 1 .

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway