Komputer for alle (Norway)

Nødlader for deg som vil ha mye strøm

-

Batteriet i dagens smarttelef­oner har gjerne en kapasitet på rundt 4000 mAh. Det betyr at man ikke lenger kan ta til takke med en nødlader på et par tusen mAh hvis telefonen skal vaere med på farten, og det skal den jo.

Trust Omni Plus er en nødlader på 20 000 mAh. Dermed har du strøm nok til både telefon og nettbrett, hvis behovet skulle oppstå.

Laderen er utstyrt med en robust aluminiums­kapsling. Den er ikke stort større enn et par telefoner lagt oppå hverandre, men veier nesten en halv kilo.

Derimot finnes det ingen ekstrafunk­sjoner som lamper eller pynt i Omni Plus, men primaerfun­ksjonene er som de skal. Du kan for eksempel lade selve nødladeren med enten Micro-USB eller USB-C. Begge kabeltypen­e følger med. USB-C-porten fungerer dessuten begge veier, slik at du også kan bruke den til å lade telefonen.

Når et velvoksent batteri i en telefon eller et nettbrett skal lades, er det fint hvis det kan skje så raskt som mulig. Omni Plus kan levere 15 watt via USB-C. Det er absolutt til å leve med, men laderen har også en vanlig USB-port. Den kan brukes til hurtigladi­ng av telefoner som støtter QuickCharg­e. Det gjør heldigvis nyere Android-telefoner med de utbredte Snapdragon­prosessore­ne.

 ??  ?? Denne nødladeren fra Trust har stor kapasitet og er godt kapslet inn i aluminium.
Denne nødladeren fra Trust har stor kapasitet og er godt kapslet inn i aluminium.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway