Komputer for alle (Norway)

Butt og billig

-

MediaPad T5 har en mykt avrundet form. Det er meningen at man først og fremst skal bruke MediaPad T5 i liggende retning. Knappene er nemlig plassert slik at de er lette å nå når brettet holdes på den måten. Dessuten er det bare høyttalere på hver side av den nedre langsiden, og da må brettet ligge for at man skal få stereolyd.

Huawei har truffet et litt underlig valg ved å utstyre nettbrette­t med en MicroUSBko­ntakt i stedet for USBC, som sitter i de fleste av dagens telefoner og nettbrett. Det ville vaert enklere hvis man kunne benyttet samme kabel som man bruker til telefonen.

Huawei har forhåndsin­stallert en del av sine egne apper, men de kan bare unntaksvis måle seg med gratisappe­r fra Google. Ett av disse unntakene er imidlertid appen Kids Corner. Det er Huaweis avlåste barnehjørn­e på MediaPad T5. I Kids Corner er det de voksne som velger hvilke apper og medier barna skal kunne bruke. Appen er sikret med et passord, slik at ikke barna selv kan avslutte Kids Corner. Prisen på MediaPad T5 og den beskjedne ytelsen gjør den også til et godt valg for barna i baksetet når familien skal på bilferie.

 ??  ?? Alle hjørnene er avrundet, og brettet ligger godt mellom hendene.
Alle hjørnene er avrundet, og brettet ligger godt mellom hendene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway