Komputer for alle (Norway)

Få Windows til å rydde automatisk

-

Med Lagringsse­nsor kan du be Windows om å slette filene i for eksempel papirkurve­n automatisk når det har gått en viss tid siden sist de ble brukt.

Begynn med å åpne 1 Windows-innstillin­gene ved å klikke på startknapp­en nede til venstre 1 og deretter på tannhjulet 2 .

 ??  ?? 2 1
2 1
 ??  ?? Bla nedover og sett hake ved Slett midlertidi­ge filer … 4 . Velg om du vil slette filer fra Papirkurv 5 og Nedlasting­er 6 hvis de ikke er brukt på mellom 1 og 60 dager.
Bla nedover og sett hake ved Slett midlertidi­ge filer … 4 . Velg om du vil slette filer fra Papirkurv 5 og Nedlasting­er 6 hvis de ikke er brukt på mellom 1 og 60 dager.
 ??  ?? Når du har valgt, blar du opp og 4 klikker på skyveknapp­en øverst
7 for å aktivere Lagringsse­nsor. Heretter vil Windows slette overflødig­e filer i mappene etter dine kriterier.
Når du har valgt, blar du opp og 4 klikker på skyveknapp­en øverst 7 for å aktivere Lagringsse­nsor. Heretter vil Windows slette overflødig­e filer i mappene etter dine kriterier.
 ??  ?? Klikk på System i neste vindu og 2 velg Lagring i menyen til venstre. Klikk på Konfigurer Lagringsse­nsor … for å endre innstillin­gene. 3
Klikk på System i neste vindu og 2 velg Lagring i menyen til venstre. Klikk på Konfigurer Lagringsse­nsor … for å endre innstillin­gene. 3

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway