Komputer for alle (Norway)

Ta bilde av boligen

-

Når du er ferdig med å innrede, vil du sikkert vise frem resultatet. I Sweet Home 3D kan du ta et bilde av boligen med flere detaljer enn i 3D-modellen, slik at du får et mer naturtro inntrykk.

 ??  ?? 1 2
Klikk på 3D view 1 og 1
velg Virtual visit 2 . Nå kan du bevege deg rundt i huset ved hjelp av piltastene og musen. 3 Gå til det stedet hvor du 2 vil ta bildet, og klikk på kameraikon­et 3 på verktøylin­jen øverst. 4 5
Oppgi bildestørr­elsen under
3
Width – vi anbefaler minst 1000 piksler 4 . Under Quality 5 velger du kvaliteten. Vi har valgt den nest beste kvaliteten med godt resultat.
1 2 Klikk på 3D view 1 og 1 velg Virtual visit 2 . Nå kan du bevege deg rundt i huset ved hjelp av piltastene og musen. 3 Gå til det stedet hvor du 2 vil ta bildet, og klikk på kameraikon­et 3 på verktøylin­jen øverst. 4 5 Oppgi bildestørr­elsen under 3 Width – vi anbefaler minst 1000 piksler 4 . Under Quality 5 velger du kvaliteten. Vi har valgt den nest beste kvaliteten med godt resultat.
 ??  ?? Velg hvilket objektiv du vil bruke. 4
Default 6 er et normalobje­ktiv, mens for eksempel Fisheye gir et svaert vidvinklet perspektiv. Klikk på Create 7 når du har valgt.
Nå lages bildet. Når det er 5
ferdig, kan du klikke på Save … 8 for å lagre det på maskinen. Gi bildet et navn, og klikk på Save 9 . 9 I programmet kan du ta et bilde av boligen. Med fotofunksj­onen simulerer programmet virkelighe­ten, slik at du ser skygger, strukturer, lys og flere detaljer enn i den vanlige 3D-modellen.
Velg hvilket objektiv du vil bruke. 4 Default 6 er et normalobje­ktiv, mens for eksempel Fisheye gir et svaert vidvinklet perspektiv. Klikk på Create 7 når du har valgt. Nå lages bildet. Når det er 5 ferdig, kan du klikke på Save … 8 for å lagre det på maskinen. Gi bildet et navn, og klikk på Save 9 . 9 I programmet kan du ta et bilde av boligen. Med fotofunksj­onen simulerer programmet virkelighe­ten, slik at du ser skygger, strukturer, lys og flere detaljer enn i den vanlige 3D-modellen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway