Komputer for alle (Norway)

Hva skal jeg med en Microsoft-konto?

-

Dere anbefaler å bruke en Microsoft-konto – men hva skal jeg med den når jeg ikke skal synkronise­re noe som helst med andre enheter? Jeg har en iPhone, jeg bruker Chrome som nettleser og har Office 2003, som fungerer ganske fint. Hvilken grunn har jeg til å skaffe meg en Microsoft-konto?

Selv om du bruker en iPhone, og ikke en Windows-telefon, har du fortsatt den fordelen med en Microsoft-konto at det blir mye lettere å installere Windows på nytt eller på en ny pc. En Microsoft-konto vil nemlig lagre alle innstillin­gene dine, slik at du slipper å gjennomgå alle grunnlegge­nde innstillin­ger manuelt.

På en iPhone kan du dessuten laste ned en rekke apper fra Microsoft, blant annet Word og Excel, og du trenger også en Microsoft-konto for å bruke disse appene.

Hvis du derimot verken bruker apper fra Microsoft eller ser for deg at det kan bli nødvendig eller ønskelig å installere Windows på nytt, er det selvsagt fullt mulig å klare seg uten en Microsoft-konto.

 ??  ?? Under nyinstalle­ring av Windows 10 kan du logge inn med Microsoft-kontoen og slippe å sette opp alle innstillin­gene på nytt.
Under nyinstalle­ring av Windows 10 kan du logge inn med Microsoft-kontoen og slippe å sette opp alle innstillin­gene på nytt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway