Komputer for alle (Norway)

Finn alle bildene på et blunk

- Vennlig hilsen Ulf Löfgren www.komputer.no/forum

Med søkefeltet i Windows 10 er det en smal sak å finne alle spesifikke filtyper på pc-en, som bilder, musikkfile­r eller lignende. Det er bare å skrive *.jpg i søkefeltet, så ser du alle bilder i dette formatet. På samme måte kan du finne alle andre filtyper.

REDAKTØREN­S KOMMENTAR

Det er ganske riktig en rask og enkel måte å finne frem på – uten først å måtte åpne Utforsker. Har man ikke det faste søkefeltet på oppgavelin­jen, kan man gjøre det samme ved å klikke på forstørrel­sesglasset. Har du et tips, kan du sende det til oss under kategorien ”Gi oss dine beste tips” i Spør oss-forumet. Kommer tipset i bladet, får du en premie. Ulf Löfgren fikk en Sandberg Pocket Powerbank 5000.

 ??  ?? 1
I søkefeltet på oppgavelin­jen skriver du *.jpg 1 for å søke 1 etter alle bilder av typen JPG. Du kan også søke etter andre filtyper du vil finne – som PNG, MP3 eller GIF.
1 I søkefeltet på oppgavelin­jen skriver du *.jpg 1 for å søke 1 etter alle bilder av typen JPG. Du kan også søke etter andre filtyper du vil finne – som PNG, MP3 eller GIF.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway