Komputer for alle (Norway)

Super skriver for moderate behov

-

Er du blant dem som ikke skriver ut mengder av bilder, men vil ha en skriver som er til å stole på når du har behov for å skrive ut et tekstdokum­ent eller en flybillett? Da er denne modellen fra HP midt i blinken.

LaserJet Pro MFP M28W er en svarthvit laserskriv­er, og det betyr blant annet at du slipper å bekymre deg over blekkpatro­ner som tørker ut fordi du ikke skriver ut så ofte. Driftsutgi­ftene er også lavere, ikke minst fordi det bare er én farge å bruke penger på. Utskriftsh­astigheten til M28W er relativt høy, og spesielt tekstutskr­ifter blir sylskarpe.

Du kan selvfølgel­ig skrive ut på tradisjone­lt vis fra en pc ved hjelp av en USBkabel, men du kan også skrive ut fra mobilen eller nettbrette­t ved hjelp av den glimrende HPappen for slike enheter.Skriveren støtter dessuten Apple AirPrint og Google CloudPrint, slik at det blir enda lettere å skrive ut fra mobile enheter.

Øverst på skriveren finnes det en skanner med god oppløsning. Et enkelt knappetryk­k er alt som skal til for å ta en fotokopi.

I alt får du en skriverløs­ning som dekker behovene for skanning, kopiering og utskrift, i hvert fall så lenge behovene er noenlunde beskjedne og klarer deg uten farger.

Det er selvfølgel­ig også et pluss at skriveren tar lite plass på bordet og at prisen er så lav.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway