Komputer for alle (Norway)

Slik kommer du i gang

-

TweakPower kan mye mer enn bare å hjelpe deg med å ta styring over de mange Windows-innstillin­gene. Her starter vi med de innstillin­gene du får tilgang til fra én meny. Den finner du slik, når du først har lastet ned TweakPower fra Fordelsson­en og installert programmet på maskinen:

 ??  ?? 3
Slik ser brukerflat­en ut i TweakPower. Fra 2
denne kan du optimalise­re maskinen og mye annet. For å ta kontroll over de mange Windowsinn­stillingen­e må du klikke på Windows 3 i venstre side av programvin­duet.
3 Slik ser brukerflat­en ut i TweakPower. Fra 2 denne kan du optimalise­re maskinen og mye annet. For å ta kontroll over de mange Windowsinn­stillingen­e må du klikke på Windows 3 i venstre side av programvin­duet.
 ??  ?? 1
Åpne TweakPower med administra­torrettig1 heter ved å klikke på søkefeltet 1 og skrive tweakpower. Når programmet vises blant søkeresult­atene, velger du Kjør som administra­tor og Ja i det følgende vinduet. 2
1 Åpne TweakPower med administra­torrettig1 heter ved å klikke på søkefeltet 1 og skrive tweakpower. Når programmet vises blant søkeresult­atene, velger du Kjør som administra­tor og Ja i det følgende vinduet. 2

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway