Komputer for alle (Norway)

Stopp Microsofts spionasje

-

Windows samler inn en hel del informasjo­n både om maskinen din og aktivitete­ne dine. Noen data er det ingen fornuftig grunn til å dele, og det kan du lett sette en stopper for i TweakPower. Du kan velge enkeltpunk­ter du vil holde for deg selv, eller følge programmet­s anbefaling­er.

 ??  ?? 3
Fra listen velger du nå Set Recommende­d settings 3 , som er
3
TweakPower­s anbefalte innstillin­g. Her begrenser du blant annet hvor mye informasjo­n apper kan få tilgang til på maskinen. Det hindrer også at du deler Windows-oppdaterin­gen med andre brukere, slik at de kan laste den ned raskere – på bekostning av båndbredde­n din. Klikk til slutt på Save 4 og deretter på Ja. 4
3 Fra listen velger du nå Set Recommende­d settings 3 , som er 3 TweakPower­s anbefalte innstillin­g. Her begrenser du blant annet hvor mye informasjo­n apper kan få tilgang til på maskinen. Det hindrer også at du deler Windows-oppdaterin­gen med andre brukere, slik at de kan laste den ned raskere – på bekostning av båndbredde­n din. Klikk til slutt på Save 4 og deretter på Ja. 4
 ??  ?? 2
Nå kan du blokkere deling av informasjo­n 2
med Microsoft og programutv­iklere ved å sette hake ved de enkelte punktene på listen. Vi anbefaler at du først klikker på pilen ved Action 2 .
2 Nå kan du blokkere deling av informasjo­n 2 med Microsoft og programutv­iklere ved å sette hake ved de enkelte punktene på listen. Vi anbefaler at du først klikker på pilen ved Action 2 .
 ??  ?? 1
I hovedmenye­n klikker 1
du på det siste punktet, Privacy 1 , der du kan endre personvern­innstillin­gene i operativsy­stemet.
1 I hovedmenye­n klikker 1 du på det siste punktet, Privacy 1 , der du kan endre personvern­innstillin­gene i operativsy­stemet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway