Komputer for alle (Norway)

Fa en bedre høyreklikk­meny

-

Høyreklikk­menyen i Utforsker har mange smarte funksjoner. En av dem er muligheten til å opprette nye dokumenter raskt. Med TweakPower kan du gjøre undermenye­n ”Ny” mer oversiktli­g – hvis du for eksempel ikke har behov for å lage nye Access-filer.

 ??  ?? 2 Klikk på fanen File Types 2 og velg om du vil ha punktene Send til 3 , Kopier 4 eller Flytt 5 i høyreklikk­menyen. Alle tre er snarveier til filbehandl­ing.
2 Klikk på fanen File Types 2 og velg om du vil ha punktene Send til 3 , Kopier 4 eller Flytt 5 i høyreklikk­menyen. Alle tre er snarveier til filbehandl­ing.
 ??  ?? Klikk på Menu ‘New’ 6 i menyen til venstre, og fjern haken ved de punktene på listen du ikke vil ha i undermenye­n til ”Ny”. Deretter klikker du på Apply i nederste høyre hjørne.
Klikk på Menu ‘New’ 6 i menyen til venstre, og fjern haken ved de punktene på listen du ikke vil ha i undermenye­n til ”Ny”. Deretter klikker du på Apply i nederste høyre hjørne.
 ??  ?? 1 Åpne først menypunkte­t System Settings 1 , som er markert med en Windows-logo i hovedmenye­n.
1 Åpne først menypunkte­t System Settings 1 , som er markert med en Windows-logo i hovedmenye­n.
 ??  ?? Etter endringene finner du bare de programmen­e du har mest bruk for i undermenye­n Ny, slik at du raskere får oversikt over hva du vil gjøre.
Etter endringene finner du bare de programmen­e du har mest bruk for i undermenye­n Ny, slik at du raskere får oversikt over hva du vil gjøre.
 ??  ?? Før du har brukt TweakPower, kan ”Ny”-menyen lett bli lang og uoversiktl­ig.
Før du har brukt TweakPower, kan ”Ny”-menyen lett bli lang og uoversiktl­ig.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway