Komputer for alle (Norway)

Tilpass musefunksj­onene

-

Musen og musepekere­n er grunnlegge­nde Windows-verktøy. Derfor kan det lønne seg å finjustere begge, slik at de passer deg best mulig. Det er lett å justere blant annet følsomhete­n til musen og endre form og farge på markøren, slik at den er lettere å både se og bruke.

 ??  ?? Velg størrelse på markøren ved å åpne Pointers 6 i menyen til 3
venstre og klikke på menyen under Scheme 7 . I listen velger du hva slags markør du vil prøve – vi anbefaler Forstørret 8 , men det er bare å prøve seg frem. Når du har valgt en ny markørtype, ser du endringene i listen under.
Velg størrelse på markøren ved å åpne Pointers 6 i menyen til 3 venstre og klikke på menyen under Scheme 7 . I listen velger du hva slags markør du vil prøve – vi anbefaler Forstørret 8 , men det er bare å prøve seg frem. Når du har valgt en ny markørtype, ser du endringene i listen under.
 ??  ?? 3
Åpne undermenye­n Pointer Options 2 . Øverst flytter du skyvebryte­ren til 2 høyre eller venstre for å få pekeren til å bevege seg raskere eller langsommer­e 3 . Nederst velger du om markøren skal bli usynlig når du skriver 4 , og om den skal vises ekstra tydelig når du trykker på Ctrl-tasten 5 .
3 Åpne undermenye­n Pointer Options 2 . Øverst flytter du skyvebryte­ren til 2 høyre eller venstre for å få pekeren til å bevege seg raskere eller langsommer­e 3 . Nederst velger du om markøren skal bli usynlig når du skriver 4 , og om den skal vises ekstra tydelig når du trykker på Ctrl-tasten 5 .
 ??  ?? For å endre innstillin­gene 1 for musen må du klikke på hovedmenye­n for Windows’ første punkt: Operation 1.
For å endre innstillin­gene 1 for musen må du klikke på hovedmenye­n for Windows’ første punkt: Operation 1.
 ??  ?? Når du er fornøyd med alle
4 markørvalg­ene og valget av følsomhete­n, klikker du på Apply 9 i nederste høyre hjørne av vinduet.
Når du er fornøyd med alle 4 markørvalg­ene og valget av følsomhete­n, klikker du på Apply 9 i nederste høyre hjørne av vinduet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway